Дневен хороскоп за 20 януари


Дневен хороскоп за 20 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Денят ще ви предложи забавни занимания, които обаче трябва да разграничите от основната си служебна дейност. Ако имате достатъчно дар слово може и да успеете да ги представите като част от работата си. В любовта най-накрая ви се пада спокойствието, което сте си заслужили. Ще се радвате на внимание и жестове, които ще ви направят деня незабравим. Бъдете благодарни за вниманието.

Телец

Днес ще имате щастието и късмета да се отървете от нещо много досадно. Някои не са били късметлии като вас. Другият път внимавайте какво лепвате към себе си. В любовта ще се появи нов човек, който може малко да обърка съзнанието ви. Не се поддавайте на ниски страсти и си припомнете какъв човек имате до себе си. Ценето го!

Близнаци

Днес не споделяйте своя тайна, колкото и да ви се иска. Въпросът не е в това, че ще бъде разказана, а че не сте сигурни, че ще изпълните това, което искате да споделите. В любовта ще получите неочаквано обаждане от човек от миналото, който иска да се върне в настоящето ви. Помислете добре дали бихте поели отново този риск. Най-вероятно нещата ще се развият по същия начин, колкото и другия да ви убеждава, че се е променил.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама