Дневен хороскоп за 21 юни


Дневен хороскоп за 21 юни
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще трябва да си припомните, че не плащате данък обществено мнение. Хората обичат да обсъждат, но нека това не ви засяга. Направете се, че не сте чули и разбрали нищо.

Телец

През този ден не се лакомете да получите всичко, което искате. Всичко ще дойде по реда си. Няма да бъде пропуснати, нито ще получите по-малко.

Близнаци

През този ден бъдете сигурни, че ще може да се предпазите от жегата. Носете със себе си бутилка вода и се облечете, така че да ви бъде достатъчно прохладно. Не подценявайте опасността от горещото време.

Рак

Днес може да нарисувате или напишете това, което ви измъчва, след което да го смачкате, скъсате, изгорите и изобщо каквото ви харесва. Без грам съжаление се опитайте да го оставите зад себе си.

Лъв

Днес може да се преструвате колкото си искате, но няма да може да скриете това, което е в сърцето ви. Помислете си колко много ще ви се иска да бъдете себе си без това да навреди на имиджа ви. Кой ви е казал, че ще навреди?

Дева

Колкото и да не ви се вярва сега е моментът да сте по-нападателни и дори манипулативни в отношенията ви. Може да си позволите повече изисквания и сами да поставите границите.

Везни

Колкото и да не ви се вярва вие действително сте по-добри от останалите. Това обаче ви товари с отговорности, които да имате пред останалите. Това е цената на близостта до съвършенството, няма как.

Скорпион

Колкото и да не ви се вярва нещата ще се случат по най-добрия за вас начин. Много скоро ще бъдете и щастливи и спокойни. Нужно е само да се въоръжите с търпение и повече вяра.

Стрелец

Днес направете всичко възможно, за да прекарате деня в пътуване. Дори наблизо и за кратко имате нужда от това приключение. Направете така, че да се откъснете от привичната си среда за няколко часа.

Козирог

Колкото и да не ви се вярва всичко се случва с причина и почти винаги тя е добра. Днес може да останете учудени от случващото се, но е добре да запазите спокойствие и да се сте сигурни, че всичко е добре, когато приключва добре.

Водолей

Днес е ден, в който да се разтоварите от тайните си. Всички го правят и затова са приятелите. Не мислете, че ще ги притесните. Много е важно да да знаете, че винаги има кой да откликне на нуждите ви.

Риби

Нищо ясно няма да има в този ден, което ще благоприятства творчески настроените от вас. Каквото и да става внимавайте да си легнете в добро настроение. Много добре знаете, че нощта е най-тъмна преди съмване.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама