Дневен хороскоп за 24 август


Дневен хороскоп за 24 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който да помислите за близките си. Помислете дали не отлагате дадено обещание и не разочаровайте близките си.

Телец

Този петък се опитайте да бъдете максимално балансирани. Вечерта не оставайте сами в компанията на компютъра и чашката. Имате по-добри варианти.

Близнаци

Днес отделете повече време и внимание на любимия ви човек. Може да се опитате да си тръгнете по-рано от работа и още същия следобед да заминете извън града.

Рак

Днес заложете на умението да представите в подходяща светлина идеите си. Важното е да не се опитвате да ги наложите насила, а така че останалите сами да поискат реализирането им.

Лъв

През този ден си дайте си повече време за изводи при запознанство с нов човек. Каквото и решение да се наложи да вземете, нека да не е първото дошло ви на ум.

Дева

Бъдете умерени и внимателни в работата ви особено сутринта. Не се опитвайте да бързате. Вечерта ви очаква приятно романтично преживяване.

Везни

Днес може да срещнете категорично различно мнение от вашето. Може би ще е най-добре да разчитате само на себе си, а вслушването в чужди съвети да оставите за други дни.

Скорпион

Този петък останете далеч от критиката, независимо дали е към вас или от вас към другите. Нямате нужда точно от това удоволствие.

Стрелец

Този ден е за това, за да го изпълните с романтика.  Повярвайте на добрите си идеи и започнете да ги реализирате.

Козирог

Днес не позволявайте на гордостта ви да вземе надмощие. Печелившата ви позиция ще бъде тази, в която сте готови на компромиси, при това не само един или два.

Водолей

Това е ден за приятелства и установяването на дълготрайни отношения. От тях може да получите информация, която сте търсили от много време.

Риби

Това е ден, в който да намерите време за себе си. Бъдете настоятелни в искането за това, което ви се полага и не отстъпвайте. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама