Дневен хороскоп за 24-ти февруари


Дневен хороскоп за 24-ти февруари
Снимка: Thinkstock

Овен

Този петък може да си направите пролетно парти. Все пак не забравяйте топлите дрешки, защото вечер си е истинска зима, все още. Важното е, обаче, че от всякъде надничат кокичета. Ако ви поканят на рожден ден, в никакъв случай не отказвайте. Ще се запознаете с много интересна личност, която ще преобърне живота ви, ако дадете шанс на любовта. Време ви е...

Телец

Този петък си поставете по-високи цели за изпълнение. Не само, че ще можете да ги постигнете, но и ще надскочите себе си. Вечерта напълно заслужавате да отпразнувате постигнатото. В любовта трябва да запомните, че не всичко е цветя и рози. Сивото ежедневие ви товари, но от вас зависи да го оцветите с емоции и преживявания. Бъдете креативни и съживете любовта си.

Близнаци

Днес не се опитвайте да избягате от себе си. Колкото и да се въртите и сучете все в една посока ще ви дърпа. В един момент ще се уморите и пак ще се окажете там, където искате. Ако истински държите на един човек, трябва не само да му го казвате, но и да му показвате с действията си. Време е да направите по-сериозна крачка, в противен случай рискувате да загубите човека до себе си.

Рак

Денят ще ви предложи занимания повечето, от които до момента не сте познавали. Не бъдете прекалено подозрителни. Със сигурност поне една от дейностите ще ви стане любима. В любовта ще се разочаровате от един човек, но друг ще ви поласкае с внимание и отношение. Забелязвайте тези неща и изберете човекът, който ви обръща повече внимание и истински се интересува от вас.

Лъв

Денят ще ви отведе в неподозирани посоки. Толкова сте отегчени, че никой няма да ви обвини ако пожелаете да се откъснете от рутината. Следвайте единствено собствените си желания. В любовта ще получите толкова много внимание днес, че ще се чудите какво да го правите и с какво сте го заслужили. Увереността, която излъчвате, се харесва на другите. Запазете я!

Дева

Този петък може да е началото на един незабравим уикенд за вас. Дори да загубите повече време в приготовления не съжалявайте за изгубената отпуска. Важното е, че ще ви останат незабравими спомени. В любовта ви чака незабравим ден. Много специална изненада от много специален човек ще ви остави със сълзи в очите. Приемете големият жест и се радвайте, че имате всичко това до себе си.

Везни

Днес може да срещнете другото си Аз в лицето на нов приятел. Обвързаните представители на знака да не прибързват с крайните изводи. Често това, което бързо се пали, също така бързо и изгаря. В любовта е вярна максимата, че колкото повече даваш, толкова по-малко те оценяват. Отстъпете крачка назад и оставете другите да ви глезят. Имате нужда точно от това - внимание и любов, а напоследък не ги получавате.

Скорпион

Днес наблегнете на тъмната страна от характера ви. Ще трябва да разкриете част от нея на партньора си. Все пак не се събираме само за добро. Не се притеснявате за реакцията. В любовта сте истински стихии. От вас струи сексапил и увереност, които могат да ви забъркат в много интересни петъчни истории. Излезте някъде вечера и ви уверяваме, че утре ще се събудите до някого...

Стрелец

Днес ще получите важно обаждане и много добра новина, която обаче ще размести всичките ви планове. Ще ви е наистина трудно да решите какво да направите. Все от нещо ще трябва да се лишите. В любовта вярвате много на чуждите думи и малко на собствения си разум и личните усещания за нещата. Доверете се на интуицията си, тя ще ви подскаже какво да направите.

Козирог

Този ден може да преоткриете стар приятел. На бял свят ще излязат някои тайни или ваши заблуди. Ще разберете, че сте действали неправилно. Поучете се от грешката си. Любовния ви живот ще се раздвижи довечера. Не си стойте вкъщи, там няма да се случи нищо интересно. Излезте и се радвайте на това, че сте необръзани. Има си своите плюсове, нали?

Водолей

Този петък ще разберете, че не е толкова лошо понякога да изненадвате хората около себе си. Проявете симпатии към нещо, към което сте били резервирани. Ще учудите не само останалите, но и себе си.

Риби

Този петък се пазете от себе си. Понякога хубавите неща са само във вашата глава. Най-добре си останете у дома и се отдайте на любимото си изкуство. Резултатът ще бъде повече от прекрасен. В любовта ще ви изненадат с любовно признание. Няма да повярвате от кого ще дойде то, но силно ще ви развълнува... Дръжте телефона си наблизо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама