Дневен хороскоп за 25 август


Дневен хороскоп за 25 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден се захванете с всичко, което ви попадне пред очите, само не се оставяйте на мислите си и не потъвайте в тях. Не се колебайте да се обадите на приятел, ако имате нужда.

Телец

През този ден не тръгвайте да правите всичко сами.  Денят не е достатъчно подходящ, за да се правите на герои. Опитайте да се включите в общите дейности, а вашите собствени могат и да поизчакат.

Близнаци

Днес не търсете нови възможности преди да сте изчерпили съществуващите. Не че е невъзможно да до направите, но е много вероятно да ви обвинят в ненаситност. Лошото е, че ще са абсолютно прави.

Рак

Днес се пазете от манипулации. Освен това избягвайте спонтанните и изненадващи решения. Не за друго, а защото е много вероятно те да са изненадващи за самите вас. Внимателно премисляйте възможностите и се опитвайте да предвидите последиците.

Лъв

Днес играйте на сигурно, тъй като вашите сетива няма да са толкова изострени. Не става въпрос за взимането на важни решения, тогава сами ще трябва да поемете отговорността за тях.

Дева

Днес бъдете по-подозрителни. Замислете се дали хората, които са около вас и демонстрират прекалена загриженост към вас, наистина ви желаят доброто или просто се опитват да се възползват от вас.

Везни

Тази събота не разчитайте на късмета си. За нещата, които искате да постигнете в този ден ще трябва да разчитате на собствените си сили. Пазете от грешки, точно сега нямате право да повтаряте стари такива.

Скорпион 

През днешния ден е възможно някакъв незначителен проблем или недоволство ще е в състояние да наруши, както душевното си, така и физическото си здраве. Нека мисълта за вас самите бъде водеща.

Стрелец

Някой се опитва да влезе в живота ви, а вие бягате като дявол от тамян. Нито сте такъв. Дайте си повече вяра за това, че имате право на щастие.

Козирог 

През този ден не позволявайте на никого да помрачи настроението ви. Колкото и някой да се опитва да го развали няма да успее. Много вероятно е вие да предадете доброто си настроение на другите.

Водолей

През този ден се опитайте се да не отменяте срещи в последния момент. Причината няма да си заслужава, а освен че ще разочаровате човека, ще се влоши и мнението му за вас.

Риби

Това е ден, в който трябва да сте наясно със себе си и със желанията си. Помислете добре дали хрумванията ви не са просто прищевки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама