Дневен хороскоп за 25 октомври


Дневен хороскоп за 25 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да ви се стори, че целият свят е срещу вас. Няма такова нещо, просто не винаги се случва това, което искаме и по начина, по който го искаме.

Телец

Обърнете повече внимание на въпросите, които вълнуват децата. Занемарен проблем може да се превърне в сериозно предизвикателство в бъдеще.

Близнаци

Помислете колко по-добре би било ако всички предпочитаха да кажат или направят само най-доброто от замисленото. Опитайте да се придържате към тази идея днес.

Рак

Днес е ден за забавление или поне търсенето на такива. Намерете време да планирате и организирате почивката си така че да останете доволни.

Лъв

Денят ще ви представи една различна гледна точка, която може да обърне светогледа ви. Ще станете свидетел на най-осезаемото ви израстване.

Дева

Днес не търсете сложни решения на въпросите. Колкото повече мислите, толкова повече ще се заплетете. Оставете всичко настрана и ще видите изхода.

Везни

През този ден не попадайте в капана на илюзиите. Може да се отпуснете за малко, но не позволявайте да ви манипулират.

Скорпион

Колкото повече се вглеждате в подробностите, толкова повече ви се губи цялата картина. Отдалечете се за малко и не се втренчвайте.

Стрелец

Денят не е подходящ за търсенето на виновни. А и виновните едва ли ще осъзнаят вината си. Това, което трябва да направите е да преосмислите контактите си.

Козирог

Днес и най-ясният и сигурен план може да претърпи провал. Това не значи, че всичко е загубено. Скоро ще имате нова възможност.

Водолей

Споровете днес няма да са успешни, поне не и за вас. Понякога правотата се доказва от времето. Дайте си го.

Риби

Денят ще ви предостави избор. Преди всичко помислете за себе си. Крайно време е да оставите ролята си на спасител на другите. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама