Дневен хороскоп за 26 август


Дневен хороскоп за 26 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя бързайте бавно. Всичко има своето време и щом чувствате, че не сте готови да се решите на крачка, значи така трябва.

Телец

Не си мислете, че сте най-нещастни на този свят.  Нищо не е такова, каквото изглежда. Важното е вие какво имате, а то не е никак малко. Имате пълното право да сте щастливи.

Близнаци

Днес не "пипайте" нищо в личния си живот. Дори да бъдете предизвикани от половинката ви, направете всичко възможно, за да отложите тази крачка във времето.

Рак

Тази неделя не бъдете прекалено активни и не поемайте инициативи.Оставете нещата такива, каквито са. Опитайте се да сте непрекъснато ангажирани, за да не мислите за друго.

Лъв

Тази неделя не си мислете, че сте единствените прави. Може да влезете в спор и да не ви достигнат аргументи, което няма да се отрази добре на реномето ви.

Дева

Тази неделя се опитайте да бъдете повече оптимисти. Нещата не са толкова черни, колкото ги виждате. Рискувате да си навлечете проблеми, заради негативизъм.

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да проявите повече твърдост на характера от обикновено. Не отстъпвайте от принципите си и не правете компромиси с щастието си.

Скорпион

Днес дайте повече от себе си. Тази неделя не забравяйте за онези, които не са ви безразлични. Не си мислете, че хората се досещат за чувствата ни, понякога трябва да ги потвърдим.

Стрелец

Това не е ден за подвизи. Желание за подвизи ще имате, но силите ви няма да са в необходимото количество. Оставете се да бъдете поглезени.

Козирог

Днес ще ви е трудно да устоите на някои изкушения. За някои от тях сами ще усещате, че не са от вашия вид, но някой ще бъде прекалено настойчив. Какво пък - може да поемете умерен риск.

Водолей

Тази неделя бъдете претенциозни и изискващи. Не защото сте невнимателни, а защото ще ви се предложат малко повече предизвикателства от обикновено.

Риби

Тази неделя си поставяйте постижими цели. Очертайте ясни граници и въпреки желанието си не ги преминавайте. Щадете се.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама