Дневен хороскоп за 27 септември. Ще се случи нещо ХУБАВО...


Дневен хороскоп за 27 септември. Ще се случи нещо ХУБАВО...
Снимка: Istock/Guliver

Зодиите днес ще бъдат много щастливи. Ще се случат неща, които отдавна чакат и това ще ги накара да се почувстват на седмото небе от щастие. Други зодии обаче ще имат малки проблеми с личния живот и неразбирателство с половинките си. Все някой трябва да бъде разумен и да отстъпи, нали?

Овен

Тази сряда заложете на надеждното общуване. Качеството ще е водещо в процеса и най-добре не правете компромиси в отношенията. Понякога е добре да замълчите, но прекаленото мълчание ви създава образ на слаб човек и другият лесно се възползва от вас. Бъдете нащрек в работата за предложения, които може да ви се изплъзнат. Грабвайте възможностите, докато е време.

Телец

През този ден ще трябва да направите някои отстъпки. В противен случай загубите ви може да са прекалено големи. Бъдете повече реалисти. В любовта ви очаква затишие и спокойствие, за което отдавна мечтаете. Към края на деня ще получите малка изненада, която ще ви зарадва искрено и ще ви накара да се почувствате желани и обичани.

Близнаци

Това е ден, в който е добре да се докажете на другите с това, че може да сте добър приятел, а и слушател. Няма как – понякога се налага да влезете и в тази роля...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама