Дневен хороскоп за 28 февруари


Дневен хороскоп за 28 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден не подценявайте ничия забележка. Важно е да разберете, че всичко което ви се казва е с цел да ви се помогне, а не да ви се навреди. В любовта ще бъдете много изненадани от жест, с който някой ще иска да ви покаже, че значите много за него. Дори и да сте във връзка, помислете добре това, което ще ви се случи. Дали не сте с грешния човек?

Телец

Нищо няма да ви стане ако проявите малко повече емпатия, към човек, който многократно ви показва, че ви харесва. Ако имате симпатии към него няма причина да се лишавате от хубавото, което може да се случи между вас. Страхувате се да не ви нарани. Това е ясно, но истината е, че ако не опитате, никога няма да откриете този, които и никога няма да ви нарани. Бъдете по-смели.

Близнаци

През този ден вашата задача е да слушате. Може да се включвате с фрази, означаващи съгласие, но критиката и прекалено многото въпроси оставете за друг ден. Това поведение сега ще е във ваша полза. В любовта сте много притеснени дали ще се случи това, за което най-много мечтаете. Бъдете по-настоятелни и покажете присъствието си. Иначе няма как да ви забележат.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама