Дневен хороскоп за 28 юни


Дневен хороскоп за 28 юни
Снимка: iStock/Guliver

Денят се очертава изключително интересен за земните зодиакални знаци. Те ще трябва да се справят с ината си и да си докажат, че не той ръководи живота им, а самите те са в контрол на ината.

Водните знаци ще се радват на доста внимание от противоположния пол. Не си мислете, че това се дължи в промяна на външния ви вид, а напротив - всичко идва от самоувереността ви, с която винаги сте били на Вие. Вече осъзнавате, че имате толкова качества, че трудно може някой да ви засенчи.

Останалите зодии могат да си отдъхнат, защото денят им ще бъде ведър, щастлив и почти безгрижен. В края на вечерта може да се озовете в много приятна компания, а нощта да продължи до сутринта...

Ето какво чака всяка отделна зодия днес:

Овен

Тази сряда ще трябва да избирате – работата или семейството. Вслушайте се в себе си и ще отриете удачен начин да съчетаете и двете. Освен това всички ще са доволни.

Телец

Тази сряда ще бъде един успешен ден за вас, благодарение на хармоничните ви отношения с партньора. В хармония сте и със себе си. Остава рискът от финансови загуби. Не намалявайте вниманието си.

Близнаци

Тази сряда ще изиска от вас да посветите времето си на хора, които имат нужда от вас. Това може да е половинката ви или дете. Няма да ви е лесно, но в края на деня – доволни от себе си.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама