Дневен хороскоп за 3 ноември


Дневен хороскоп за 3 ноември
Снимка: Getty

Овен

Този петък се опитайте да бъдете обективни. От това ще зависи дали ще възложат на вас или на някой друг отговорен проект.

Телец

Този петък не си правете илюзии, че мечтите се сбъдват с едно щракване на пръстите. Ще се наложи да научите добре мелодията, която да доведе до осъществяването на желаният ви.

Близнаци

Този петък самозаблудата може да ви донесе сериозни загуби. Приемете най-лошия възможен вариант, за да бъдете приятно изненадани.

Рак

Този петък може да пропуснете някоя уговорка. Просто ще възникне по-важна задача и няма защо да съжалявате за пропуснатата среща.

Лъв

Този петък е добър ден за активност, свързана с планирането. Фантазията ви е на ниво, така че може да помислите за това как да разнообразите почивните дни.

Дева

Този петък ще сте волна птица. Никой няма да иска да се занимава с вас, но и няма да получавате нужното внимание. Най-добре се насладете на спокойствието.

Везни

Емоциите днес може да ви подведат. Припомнете си стари уроци и се придържайте към тях. Хладнокръвието и дисциплината са това, от което имате нужда повече.

Скорпион

Денят ще ви донесе печалба. Имате големия шанс да постигнете отдавнашна ваша лична цел или мечта.

Стрелец

Рискувате да загубите деня си в лутане. Докато се ориентирате какво да правите часовете ще са отминали. Затова от сутринта се заемете с рутинни дейности.

Козирог

Денят ще е изключително успешен в любовен план. Флиртът и сериозните отношения ще са ви подвластни. Вие изберете кое от двете искате.

Водолей

Денят ще ви срещне с непознати емоции. Единствено самообладанието може да ви помогне да се справите със ситуацията. Имайте си повече вяра.

Риби

Денят може да е изтощителен от емоционална гледна точка. Опитайте се да приключите работа по-рано и задължително си дайте време за разходка навън.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама