Дневен хороскоп за 30 август


Дневен хороскоп за 30 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Във вторник винаги има риск от ескалация на напрежението особено при вас. Днес обаче ви очаква важна среща, така че задълженията ще са ви повече. Може да се справите.

Телец

Днес ще ви привлича червеното. Добре е да се замислите дали и утре ще е така, особено ако се касае за смяна на цвета на косата. Най-добре си вземете някой по-неангажиращ аксесоар в този цвят.

Близнаци

Денят ще ви дари с много смях и радостни моменти. Очаква ви приятно предложение от страна на половинката му. Опитал се е да бъде романтичен – не му подрязвайте крилете.

Рак

През този ден може да сте по-чувствителни от обикновено, а околните по-рязки. Оставете лекуването на раните за вечерта. Няма да е уместно да показвате емоции на работното място.

Лъв

Опитите ви да разграничите личното пространство от служебното дават първите резултати. Не си мислете, че приливът на сили ще ви позволи да добавите повече работа. Запазете темпото.

Дева

Празничният август ви позволява да се отпуснете преди началото на учебната година и първите студени дни. Използвайте максимално това време за себе си, близките ви хора и децата.

Везни

Днес някой може да даде знак, че ви е сърдит или по-скоро да не дава знаците, които сте получавали до момента от него. Помислете дали не сте пропуснали нещо. Ако държите на приятелството си ще трябва да се извините.

Скорпион

Моментът не е подходящ за започването на нови връзки. Склонни сте да преувеличавате положителните качества на партньора си. След време това може да доведе до сериозни разочарования.

Стрелец

Пътуванията днес не са желателни. Ако все пак се налага проверете няколко пъти багажа си и не забравяйте да вземете вода със себе си.

Козирог

Нещата се променят с бясно темпо. Ако ви е трудно да реагирате просто не правете нищо. В тази лудница никой няма да забележи.

Водолей

Вторник може да ви сблъска с неодобрителното отношение на важен за вас човек. Дълго време сте подлагали на проверка търпението му и то почти се е изчерпало. Много бързо ще трябва да смените тактиката.

Риби

От дупката, в която сами сте се настанили така неудобно ще трябва да се измъкнете сам самички. Много добре знаете, че отвън съвсем не е толкова сиво, колкото го представяте. А и има хора, които искрено се притесняват за вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама