Дневен хороскоп за 30 юни


Дневен хороскоп за 30 юни
Снимка: Thinkstock/Guliver

Последният ден на юни ще бъде много интересен.

Водните зодикални знаци ще се почувстват наистина желани, обгрижвани и обсипвани с внимание от противоположния пол. Необвързаните могат да предприемат по-сериозни крачки като разкрият най-накрая чувствата си. Тези, на които довечера им предстои излизане, нека знаят, че вечерта може да продължи чак до сутринта.

Земните знаци ще бъдат под напрежение до обяд, а следобяд ще могат отново да се порадват на петъчния ден. Забравете тревогите от сутринта и се огледайте наоколо. Не ви ли се струва, че някои ваши приятели може би заговорничат срещу вас? Усетете негативизма и изключете от живота си хора, които само тровят щастието ви.

Всички останали зодии ще могат да се похвалят с щура вечер и още по-щури преживявания на следващия ден. Никога не знаеш кога ще дойде любовта...

 

Овен

Този петък ви очаква един изключително успешен в парично отношение ден. В първата част на деня въпросите за решаване може да ви се сторят прекалено лесни, но не се заблуждавайте и бъдете по-дисиплинирани.

Телец

През този ден вероятно няма да срещнете разбиране от страна на околните. Има и такива дни и не бързайте да се сърдите на целия свят. Вечерта си купете голям шоколад и си пуснете любимия филм.

Близнаци

През този ден няма да ви е лесно да решите какво точно да правите. Част от вас ще иска да беснее на вън, а другата да си остане на тихо и топло у дома. Решението е – първо едното, после другото.

За всички зодии - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама