Дневен хороскоп за 31 август


Дневен хороскоп за 31 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес се посветете на изкуството на дипломацията. Може да ви е трудно, но вие бъдете мили и любезни. Със сигурност така ще постигнете много повече.

Телец

Този петък ще ви зарадва. Късметът ще е изцяло на ваша страна. Нямате причина да изпадате в меланхолия. Прекарайте по-голямата част от деня навън и с приятели.

Близнаци

През този ден може би няма да успеете да направите всичко, което желаете. Стореното от вас обаче ще е немалко и много красиво, така че не бъдете прекалено критични към себе си.

Рак

Този петък не оставайте без работа. Намерете време за себе си, но не се вглъбявайте прекалено много. Обръщайте внимание на всичко красиво около вас.

Лъв

Този петък ще усетите силата на сплотеността в семейството. Опитайте се да запазите силата на тези мигове в съзнанието си, за да може да ги привиквате като спомени, когато имате нужда.

Дева

Този петък си намислете желания. Помислете кое ще е най-добро за вас. Случайна среща и продължителен разговор с ваш стар приятел ще направи деня ви незабравим.

Везни

Този петък не оставайте без музика. В текста на някоя песен ще чуете фраза, която ще даде отговор на ваше терзание. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Сега е много важно да запазите плановете си в тайна. Ще имате достатъчно теми за общуване с хората, с които ще се срещнете, така че си наложете да избягвате въпросната тема.

Стрелец

Денят обещава чудеса. Позволете първо да се случат в главата ви, за да може да видят бял свят. Не преставайте да вярвате в тях нито за секунда.

Козирог

Този петък извадете на бял свят всичко най-хубаво, което притежавате. Денят е специален и наистина си заслужава да покажем и обърнем внимание само на доброто.

Водолей

Възможно е да не ви се общува днес. Не е нужно да се насилвате да сте забавни. Следвайте настроението си стига то да не разваля това на другите.

Риби

Няма да ви е лесно да се справите с всичко днес. Насрочили сте си прекалено много срещи. Имайте предвид, че е възможно да не успеете с всичко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама