Дневен хороскоп за 4 август


Дневен хороскоп за 4 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не се чувствайте прецакани, защото сте действали по правилата, а всъщност сте понесли загуби. Много е рано да се тегли чертата за сметките и по-късно може да излезете победител и дори печеливш.

Телец

Ако сега не се обадите на онзи човек, който не ви дава мира само ще удължите агонията си. Във вашия случай всеки отговор е добро решение, тъй като ще ви даде яснота и възможност да продължите напред.

Близнаци

Признаването на грешките е хубаво неща, а още по-мъдро е да направите опити да не ги повтаряте. Колкото и да ви е симпатичен даден човек не му давайте повече от колкото е заслужил, само заради хубавите му очи.

Рак

Днес е ден, в който трябва да проявите хладнокръвие. Не се страхувайте да кажете „Не“, докато все още може да контролирате нещата и не сте станали жертва на обстоятелствата.

Лъв

Желанието е хубаво нещо, но трябва да си дадете сметка, докъде ще ви стигнат силите. Не заявявайте писмено или официално какво точно ще свършите, защото едва ли ще успеете да спазите сроковете.

Дева

Заобикалянето на проблема го прави далечен и все по-нерешим. В един момент водовъртежът ще ви доближи до него, но не по ваше желание. Действайте сега, докато диктувате условията.

Везни

Допускате почти всичко в живота си сега. Щом така чувствате нещата, така да бъде. Скоро обаче може да усетите, че сте загубили сред цялата тази врява. Бъдете подготвени, че ще поискате уединение.

Скорпион

Използвайте талантите и способностите си, за да докажете, че действително сте нещо повече. Забравете назиданието и бъдете добронамерени. Така ще повишите цената на способностите си.

Стрелец

Ако днес срещнете бездомно животно не го подминавайте. Не си търсете извинения, за да не го вземете. В сърцето си осъзнавате, че можете да се справите. А то ще промени живота ви.

Козирог

Похвален е ентусиазмът ви, с който сте захванали няколко дейности едновременно. Бъдете сигурни, че човекът до вас оценява всяко ваше действие и без подкрепа и любов от негова страна няма да останете.

Водолей

Днес ще трябва да се върнете към задълженията си. Прекалено голяма почивка си дадохте, а околните ви дадоха време да се съвземете. Не злоупотребявайте с това.

Риби

Нещата никога не са толкова черни, колкото си чувствате. Повтаряйте си го по-често днес. Най-тъмно е преди изгрев, нали знаете!?!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама