Дневен хороскоп за 4 ноември


Дневен хороскоп за 4 ноември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден е благоприятен за дейности, свързани със здравето и красотата. Не се колебайте да смените прическата или цвета на косата.

Телец

Пътят нагоре никога не е бил лесен, а най-трудно е преди самия връх. Не се отказвайте точно сега. После, със сигурност ще съжалявате.

Близнаци

Денят ще ви завари във весело настроение. Регулирайте нивото на енергия, за да не прегорите прекалено рано. Оставете си и за вечерта.

Рак

Всеки има своите лимити и вие рискувате да преминете дадена граница. Не забравяйте приказката за счупената стомна.

Лъв

Денят не случайно е почивен. Имате желание да докажете нещо на някого, но това ще ви струва прекалено много сили. Пожалете се.

Дева

Тази неделя не е удачна за уреждането на отношенията във връзката ви. Ако не искате усложнения оставете нещата, каквито са. Ако не ви устройва положението бъдете готови за раздяла.

Везни

Тази неделя не пропускайте да прекарате няколко часа навън. Ходенето пеша ще ви помогне да се почувствате добре. Ще ви хрумнат и добри идеи.

Скорпион

Тази неделя не се глезете и довършете това, което имате по дома. В противен случай през седмицата може да ви се наложи да правите всичко набързо.

Стрелец

Тази неделя не се пригответе за приятни изненади. Не бъдете прекалено подозрителни, а просто приемете подаръците, като не забравите да благодарите.

Козирог

Тази неделя е много вероятно да дойдат неочаквани гости. Не се притеснявайте, че не сте подготвени, може да поръчате нещо за вкъщи. Най-важното е общуването.

Водолей

Тази неделя ще си спомните за забравено задължение. По-добре го направете сега, за да не се натоварвате излишно през седмицата.

Риби

Тази неделя се пазете от лошите мисли. Напълно способни сте да се измъкнете от ситуацията с достойнство и дори положителен опит, като печалба!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама