Дневен хороскоп за 4 октомври


Дневен хороскоп за 4 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако няма резултат от действията ви или не са такива, каквито сте очаквали това означава, че вероятно има какво още да се иска от вас по отношение на искрените ви намерения в начинанието. Доверете се на нов човек, който ще се появи в обкръжението ви. Ще ви изненада какво може да се случи, когато разкриете симпатиите си след време. Бъдете смели и действайте.

Телец

Ако сега се отпуснете ще ви е много трудно да продължите напред със започнатото. Направете всичко възможно, за да си наложите дисциплина. Не е краят на света, така че не драматизирайте прекалено. След добре свършената работа ви чака истинско удоволствие към края на деня. Изненадите ще започнат да валят още в края на работния ден. Имайте търпение!

Близнаци

Днес е ден, който трябва да посветите на здравето си. Няма как да се почувствате по-добре или спокойни, ако пренебрегвате сигналите на организма ви. Ако пък вече имате съвети от професионалист просто ги спазвайте. След това ще се успокоите и ще се зарадвате на неочаквано обаждане, което ще ви върне много назад в миналото...

Рак

Този вторник може да бъде толкова пламенен, че да изгорите в него. По-полека с емоциите и без това си имате достатъчно от тях. Време е да се научите да...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама