Дневен хороскоп за 5 август


Дневен хороскоп за 5 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя ще имате истинска възможност да си починете, но трябва много добре да планирате времето си. В противен случай може да загубите деня.

Телец

Днес ще се чувствате така, както мислите. Съвсем малко ви е нужно, за погледнете в по-розови тонове на света. Половинката ви може да ви направи интересно предложение – не го отказвайте.

Близнаци

През този ден съветът на звездите е да не усложнявате нещата. Понякога те са достатъчно сложни, за да ги „доукрасяваме“. Приемете ги такива, каквито са.

Рак

През този ден разумът ви ще заглуши сърцето ви. Дали това е правилно ще се разбере по-късно. Опитайте се да не изневерявате на себе си.

Лъв

Днес едва ли ще успеете да сте в центъра на събитията, но това ще ви даде две възможности. Първата ще е – да си починете, а втората – да придобиете един по-добър поглед на нещата отстрани.

Дева

Общо взето нещата, които сме искали се появяват точно, когато вече не ги искаме. Не се замисляйте и за момент да се връщате назад. Венера е ретроградна и играе шегички.

Везни

Денят няма да ви изненада с нищо особено. Точно в това ще е очарованието му. Използвайте тишината и спокойствие, за да възстановите силите си. Запишете мислите, които ви хрумнат.

Скорпион

Този ден ще ви умори от приказки. Добре е преди да се преуморите съвсем да се попитате нужно ли е да влагате толкова сили, за да докажете себе си. Който иска ще ви разбере и приеме.

Стрелец

Днес трябва да сте много внимателни. Всяка ваша крачка ще бъде зорко следена и ако само за момент „стъпите накриво“ всички ще го забележат. Няма да може да ги убедите, че е било случайно.

Козирог

През този ден смело може да се пуснете по течението. Не се опитайте да се съпротивлявате, защото само ще загубите сили. Предстои ви да видите много красиви и неповторими неща.

Водолей

Ако искате да прекарате деня си добре изберете компанията на най-добрите си приятели. Колкото по-голяма е компанията, толкова по-весело ще бъде.

Риби

Днес е много важно да ви е комфортно. Не се колебайте да откажете излизане или да отмените среща щом това е желанието ви. Трябва добре да си починете преди новата работна седмица.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама