Дневен хороскоп за 5 октомври


Дневен хороскоп за 5 октомври

Овен

Тази сряда задачата ви ще бъде да проведете разговорите си по възможно най-щадящия за отсрещната страна начин. Подложете на изпитание дипломатичността си. Ще се сблъскате с трудния характер на човек в обкръжението ви. Проявете тактичност и отстъпете в спора. Към края на деня усилията ви ще бъдат възнаградени с мил жест, който ще ви остави без думи.

Телец

Денят ще ви даде обещание, но и вие ще трябва да изпълните някои условия. Това, което вие ще дадете няма да е кой знае колко, в сравнение с щастието, което ще получите. Обещанията към любимия човек винаги се спазват, особено когато отсрещната страна много държи на това. Не се ровете в миналото, изгонете и хората, които се опитват да се върнат в живота ви. Каквото било, било!

Близнаци

Денят е подходящ за оглеждане на нови мебели. Възможно е веднага да си харесате нещо и още вечерта да имате нов хол или спалня. Не правете компромиси с вкуса си, обаче. В работна обстановка ше разберете, че един от колегите ви има симпатии към вас. Не бързайте с реакциите и обмислете дали искате връзка или все още не сте готови.

Рак

Тази сряда може да ви се...

... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама