Дневен хороскоп за 5 октомври


Дневен хороскоп за 5 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този четвъртък не обсъждайте с всички плановете, които смятате да реализирате. Дайте си още време, за да решите на кои идеи точно ще се спрете.

Телец

Това е ден за придобивки. Опитайте се да вземете всичко, което другите ви дължат и не се прибирайте с празни ръце вкъщи.

Близнаци

През този ден ще научите за сериозна промяна в плановете ви. Не очаквайте винаги, че всичко ще върви по мед и масло, напълно нормално е да има отклонения.

Рак

Този четвъртък ще ви осени идея, която може да се превърне в сериозно начинание. Не отхвърляйте, защото може да ви донесе добри доходи.

Лъв

Този четвъртък бъдете сигурни, че не сте сами в ситуацията, в която сте попаднали. Напълно може да разчитате на подкрепа от страна на близките ви. Не го забравяйте.

Дева

Денят предполага да бъдете по-отворени към света, което включва и повече разбиране. Оставете претенциите към другите поне засега.

Везни

Този четвъртък е добър ден за учене. Всичко, което се случва ще бъде послание за вас. Вслушайте се добре в него.

Скорпион

Бъдете верни на убежденията си, но изберете подходящ метод да ги представяте и защитавате. Именно от това зависи успехът им.

Стрелец

Да бъдеш себе си не означава, че не трябва да търсиш най-добрата форма на представяне. Това не е бягство от същността ви, а просто усъвършенстване.

Козирог

Бъдете сигурни, че хората, които ви обичат ви мислят доброто. Днес ще сте опасно подозрителни. Нямате нужда от това сега.

Водолей

Този ден ще ви донесе ценна информация. Малцина са избраните, които ще имат достъп до нея. Възползвайте се максимално.

Риби

Това е вашият ден. Ще усещате, че прагът на изявата ви все вдига все повече. Това е чудесно – не се колебайте да скочите нависоко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама