Дневен хороскоп за 6 април


Дневен хороскоп за 6 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В любовта ще се наложи да бъдете по-мъдри и отстъпчиви. Знаем, че инатът не ви позволява точно това, но ще трябва да се постараете. В противен случай рискувате да провалите спокойствието във връзката си. Този четвъртък не се облягайте удобно на интуицията си. Най-вероятно ще я объркате със силното желание да се случи точно това, което искате. Действителността, обаче е друга и ако не си отворите очите може да ви удари като с мокър парцал.

Телец

Този четвъртък ще ви изненада приятно появата изненадващата сума, която ще получите.  Все пак се опитайте да маскирате радостта от меркантилното събитие. Освен това бъдете щедри-  почерпете! В любовта ще е спокойно и щастливо. Какво по-хубаво от това?

Близнаци

Този четвъртък ще премине предимно в разговори, за това не забравяйте зарядното на телефона си. Подбирайте внимателно думите си и не разкривайте намеренията си. Проведете разговора така, че вие да черпите информацията. В любовта ви чака голяма изненада вечерта. Ще получите прекрасен подарък, поднесен с най-милите думи от човек, от когото изобщо не сте очаквали. Дали пък не може да се получи нещо...

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

С думи също може да се докосва. Дори по-нежно, отколкото с длани.

Януш Вишневски

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама