Дневен хороскоп за 6 април


Дневен хороскоп за 6 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да си позволите да отпуснете малко края. Все пак не преминавайте границата, в противен случай удоволствието ще си отиде.

Телец

Въпреки че е събота денят ще бъде изключително продуктивен, помислете какво бихте могли да свършите, за да ви се махне от главата.

Близнаци

Днес може да изникне неочаквана мисъл или идея. Не я отхвърляйте веднага, а помислете къде бихте могли да я приложите.

Рак

Тази събота бъдете внимателни при общуването с партньора си. Съществува риск от конфликт, който трудно би могъл да бъде потушен.

Лъв

Това е ден, в който вашите предположения могат да бъдат погрешни. Не бързайте да споделяте мнението си пред много хора. Може да станете за смях.

Дева

Това е ден, в който да поработите за себе си. Всичко от дълъг сън, почивка или тренировка ще ви бъде от полза. Направете го за себе си.

Везни

Днес ще се опитате да се скриете от някои проблеми, но те няма да изчезнат по този начин. Изправете се смело срещу тях и елиминирайте поне страха си.

Скорпион

Това е ден, в който мнението на другите ще ви бъде много полезно. Повече слушайте и по-малко говорете. Вечерта очаквайте покана за парти.

Стрелец

Това е ден, в който ще ви се наложи да разрешите конфликт. Заложете на добре подбраните аргументи. Физическата сила няма да е от полза.

Козирог

През този ден не се доверявайте на хубавите думи. Колкото по-сладки са, толкова по-отровни могат да бъдат. Бъдете предпазливи.

Водолей

През този ден не действайте прибързано. Ваше забавяне може да ви спести доста главоболия. Следвайте интуицията си.

Риби

Днес ще бъдете поставени в ситуация да се занимавате с проблемите на другите. Не сте длъжни да го правите, така че може да се измъкнете елегантно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама