Дневен хороскоп за 6 декември


Дневен хороскоп за 6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник може да се сетите, че сте забравили нещо важно. Вместо да търсите виновника веднага се заемете с наваксването на пропуснатото, защото работата няма къде да се дене. В любовта ще трябва да поискате нужното ви внимание. Понякога човекът до вас е толкова зает, че забравя да ви даде нежност и да поговори с вас за деня ви. Не се цупете, споделете.

Телец

Този вторник ви е даден, за да откриете ваша съкровена истина. Не бързайте да се възмущавате от себе си, а се приемете такива, каквито сте, особено ако откритието ви не вреди на никого. Това откритие ще рефлектира и върху любовния ви живот. Ще разберете с какво провокирате вечните караници и ще се отрази положително. Може да откриете как да бъдете щастливи, без да се налага вечно да спорите.

Близнаци

Денят ще бъде прекалено забързан дори за вас. За да издържите и преминете през него без никакви загуби заместете половината думи, които искате да кажете, с усмивка! В любовта ви чакат изненади и то емоционални. Напълно заслужени са! Порадвайте им се и бъдете щеастливи, че късметът вече идва и при вас.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама