Дневен хороскоп за 7 декември


Дневен хороскоп за 7 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда е много важно да обърнете внимание на нещата, които до момента сте оставяли на заден план. Очаквайте важно обаждане следобяд, така че нека телефонът ви бъде до вас. В любовта ще имате леки колебания дали не се случва нещо странно във връзката ви. Към края на вечерта колебанията ви ще изчезнат и картинката ще ви се изясни - странното поведение е просто... заради мила изненада.

Телец

През този ден честността със сигурност ще ви е от полза, но само при положение, че сте спокойни и далновидни. Една романтична вечеря ще посъбуди заспалите ви чувства. Освен романтика към края на вечерта ще имате много страстни преживявания, които съвсем могат да ви объркат. Оставете се на течението и не мислете... каквото трябва да става, ще стане.

Близнаци

Тази сряда тревожността може да се отрази позитивно на търсенето на оптимално решение, ако са ви се струпали някакви проблеми. Старайте се самочувствието ви да е добро. В любовта ви очакват някои малки разочарования, които обаче ще са за сметка на ново запознанство. Това вече е нещо интересно, което може да промени живота ви, колкото и да не ви се вярва.

 ... за всички ЗОДИИ - ТУК :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама