Дневен хороскоп за 7 октомври


Дневен хороскоп за 7 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя се оглеждайте на всички страни. Може да пропуснете някого, който да се окаже много важен в предстоящите студени дни.

Телец

Тази неделя не изпробвайте късмета си. Няма да ви върви в хазартни игри. Пазете парите си от инстинктивни покупки. Най-добре не излизайте с голяма сума пари.

Близнаци

Тази неделя потърсете утеха в изкуството. Може да ви се стори, че сте загубили посоката, а всъщност имате нужда от почивка и няколко часа, в които да не мислите за нищо. 

Рак

Тази неделя намерете поне три часа, в които да не правите нищо. Напоследък сте преуморени и това се отразява на здравето ви.

Лъв

През този ден се доверете на интуицията си, ако се налага да споделите важна информация за себе си. Най-добре не го правете. Не е страшно да отложите нещо, но рискувате много, ако прибързате.

Дева 

Тази неделя не оставайте у дома. Една дълга разходка ще ви даде повече от безцелното лежане в леглото и кратките разходки до кухнята.

Везни

Днес не изневерявайте на желанията си. Бъдете себе си повече отвсякога и започнете да възвръщате свои забравени навици.

Скорпион

Днес е добре да се вслушате в приятелски съвет. Дори да не приемете всички препоръки, разговорът ще ви помогне много да сверите часовника си.

Стрелец

Тази неделя не се раздавайте за щяло и за нещяло. Пестете силите и вдъхновението си. Вие самите имате най-много нужда от тях.

Козирог

Днес е ден, в който да се огледате в очите на другите. Има някои спорни моменти в поведението ви, върху които е добре да поработите.

Водолей 

Днес не се колебайте да се надскочите. В края на приключението ще разберете, че напразно сте отлагали толкова дълго съответното начинание.

Риби

Тази неделя ще сте способни на чудеса. Опитайте се да станете рано и да изпълните всичко замислено. Но си оставете достатъчно време за почивка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама