Дневен хороскоп за 7 септември


Дневен хороскоп за 7 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този ден може да се окаже едно истинско предизвикателсвто за вас и за онези, които са около вас. Ако ви е трудно не правете деня труден и за останалите.

Телец

Очаква ви добра новина, след която ще ви е трудно да си намерите място. Един от най-хубавите дни, който ще ви помогне да преодолеете тъгата от отиващото си лято.

Близнаци

Имате нужда от движение, промяна и нещо ново. Не ги търсете у другите. За да сте доволни започнете от себе си.

Рак

Този ден няма да може да ви предложи много възможности за избор, но това не е много страшно, тъй като имате не малко рутинни задачи, които трябва да отметнете.

Лъв

През този ден не обсъждайте надълго и нашироко намеренията си. Така ще загубите ценна енергия. Действайте тихо и ненатрапчиво.

Дева

През този ден може да изпитате забравени емоции. Внимавайте да останете с трезв ум или поне внимателно преценете рисковете от това да върнете нещо от миналото в живота ви.

Везни

Денят ще ви предложи нова и интересна дейност. Не се обвинявайте, че до момента не сте я забелязали, просто не сте били готови за нея.

Скорпион

През този ден едва ще имате време да хапнете, така че започнете деня със сериозна закуска. Вземете си нещо за ядене, с което да може да се подкрепите във всеки един момент на успешния ви ден.

Стрелец

През този ден ще ви е трудно да разберете какво точно мислите, така че не си поставяйте това за задача и се въздържайте от даването на оценки или взимането на решения.

Козирог

През този ден идеите ви може да срещнат някакво противоборство. Това е напълно нормално за добрите хрумвания, от вас се искат само здрави нерви.

Водолей

Денят е подходящ за физически натоварвания. Идеите ви няма да са от най-блестящите, затова оставете усилената умствена дейност за друг ден.

Риби

През този ден не се съгласявайте с никоя дейност, която не ви е по сърце. Сами предложете друго занимание като компенсация, за да бъдете по-ефективни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама