Дневен хороскоп за 7 юли


Дневен хороскоп за 7 юли
Снимка: iStock/Guliver

Последният ден от работната седмица ще бъде изпълнен с предизвикателства и нови преживявания за някои зодии. Ето какво ни чака в хороскопа за 7 юли:

Овен

През този ден не настоявайте да ви кажат това, което искате. За признанията денят още не е настъпил. Едва ли ще се почувствате добре ако са „изтръгнати“ насила. В любовта също сте малко груби, което ще ви изграе лоша шега, особено ако в партньора ви има вроден инат. Тогава ще стане голям спор, с който може и да си осъмнете. Гледайте да не го допускате. По-добре страстна нощ, отколкото нощ със скандали, нали?

Телец

През този ден ще са удачни всички покупки, свързани с красотата и външния вид. Ако държите на най-високо качество продукти се посъветвайте и с консултант. На работното място трябва да сте внимателни, защото може да се появи златна възможност, която трябва да уловите. Същото ще бъде и в любовта, оглеждайте се за някой, който може би отдавна иска да излезете на среща.

Близнаци

Това е добър ден, в който да предприемете действия по записване на курс за чужд език. Съобразете добре графика, за да не се окаже, че няма да може да съчетаете заниманията. В любовта трябва да стъпвате внимателно, защото половинката ви ще бъде много докачлива днес. Поднесете изненада, за да смекчите настроението и. Денят ще бъде хубав и позотворен.

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама