Дневен хороскоп за 7 юни


Дневен хороскоп за 7 юни
Снимка: iStock/Guliver

Какво ни чака през този ден? Зодиите ще имат много новини и случки, които ще направят интересен днешния ден. Ето какво ви чака на 7 юни според зодията ви.

Овен

Днес ще ви се наложи да се обяснявате през любимия човек. И не, че сте направили нещо нередно, но обстоятелствата ще се подредят така, че ще изглеждате изключително виновни. Не се стряскайте от ситуацията, само обяснете спокойно и внимателно и всичко ще се нареди.

На работното място не давайте на хора с по-ниска позиция от вас да ви диктуват какво да правите. Дръжте се на ниво и ясно покажете кой взима важните решения.

Телец

Днес ще се запознаете с човек, който сериозно ще обърка плановете ви да стоите далеч от връзките и любовта. Изглежда, че съдбата има друго решение за вас и ще ви подари любовта, от която имате нужда, но не съзнавате, че е така.

В работата може да блеснете с някоя гениална идея, ако се престрашите да изкажете мнението си. Бъдете напористи, за да могат да чуят идеята ви.

Близнаци

Всичко лошо на този свят е дошло от добрите намерения. Ако не ви скат помощта – не се натрапвайте, дори да сте сигурни, че ще помогнете безкрайно. Поразсъждавайте и...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама