Дневен хороскоп за 9 декември


Дневен хороскоп за 9 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

В любовта ще трябва да се доказвате и това не ви се случва за първи път. Човекът до вас има нужда от сигурност и трябва да му я дадете. В края на деня ще водите дълъг разговор, който ще поуспокои страстите. Този петък всичко, което имате може да стане повече. Наблегнете на положителните неща, за са умножите именно тях. Опитайте се да се въздържите от критика и даването на отрицателни оценки.

Телец

Сега е много важно да осъзнаете на какъв точно етап се намирате, за да формулирате точните цели, а да не разпилявате енергията си в действия, които може да се окажат напразни. В любовта няма големи промени, но вие сте тези, които трябва да раздвижите нещата. Направете страстна изненада на любимия човек и прекарайте будни цялата нощ... Това ще ви сближи отново.

Близнаци

Денят обещава да бъде слънчев относно настроението ви. В ранния следобяд може да изникне сериозен въпрос за решаване. Не задълбавайте в трудните варианти, решението е много по-лесно и достъпно. В любовта ви очаква приятна изненада, която ще продължи и през уикенда. За свободните - не отказвайте покани за рожденни дни, възможно е да срещнете много специален човек там...

За всички други ЗОДИИ - ТУК :)

.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама