Дневен хороскоп за 9 март


Дневен хороскоп за 9 март
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази събота може да си позволите умерен риск във всичко, с което се захващате с изключение на дейностите, свързани с пари. В този момент забравете за всякакви рискове в това отношение.

Телец

Ако тази събота сте решили да предприемете някакви активни действия, то следва да се отнесете към максимално отговорно. В противен случай рискувате всичко да пропадне и досегашните ви усилия да отидат на вятъра.

Близнаци

Тази събота ще сте обзети от едно специално, лекомислено настроение. На всеки му се иска да полудува, но внимавайте, не трябва да прекалявате. Трябва да съобразите лудориите с възрастта и положението си.

Рак

Тази събота обърнете повече внимание на здравето си, починете си добре и не на последно място - погрижете се за външността си. Това ще ви достави удоволствие и ще се почувствате значително по-добре

Лъв

Тази събота оставете всякаква работа - и домашна, и служебна. Денят е създаден за почивка, така че не го пропилявайте. Разхождайте се с приятели, веселете се и оставете мозъкът ви да си почине.

Дева

Тази събота в максимална степен ще се сблъскате с човешката завист. Не позволявайте тя да ви изненада. Не разчитайте на никой друг освен на себе си, за да не останете разочаровани.

Везни

Тази събота открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат.

Скорпион

Тази събота около вас ще има много промени, които няма да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете.

Стрелец

Тази събота може да се окажете под нечие сериозно влияние. Не се поддавайте а извървете своя път.

Козирог

Тази събота творческият ви потенциал ще израсте до такава степен, че просто ще ви преизпълни. Хванете момента и създайте своите шедьоври. Не се отказвайте.

Водолей

Тази събота вашето мнение ще се мени час по час, затова преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите съвет от друг.

Риби

Тази събота може да се окаже за вас по неочаквано скъпоценен. Да ви спаси от цялата ситуация ще може някой, чиито услуги сте поискали предварително.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама