Дневен хороскоп за 9 септември


Дневен хороскоп за 9 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за разсейване на съмнения. Каквото и да ви притеснява му придавате прекалено голяма важност. Опитайте се да забравите и ще видите как ще ви олекне.

Телец

Това е ден за слагане на край. Не се колебайте да приключите с това, което не ви удовлетворява и дори ви натоварва. Разчистете в живота ви.

Близнаци

Това е ден за увереност и насърчаване. Имайте си вяра и не се отклонявайте от преследването на желанието си. Ще ви е трудно, но успехът ви е в кърпа вързан.

Рак

Това е ден за близост на всички нива с партньора ви. Той или тя има нужда от разбирането ви. Може да не приемате мислите ме, но това не означава, че не трябва да се отнасяте с уважение към тях.

Лъв

През този ден не съмнявайте в подкрепата от страна на половинката ви. Двамата може да преминете през планини, така че осъществявайте смело плановете си.

Дева

Днес е добре да се насочите към нова дейност, която да разшири кръгозора ви и да ви обогати духовно. Някой ден конкретните способности може да ви донесат и доходи.

Везни

Това е ден за проява на искреност. Извадете на показ най-доброто от себе си и разсейте съмненията на любимия ви човек, че се съмнявате в него.

Скорпион

Това е ден за мълчание. Изказаното от вас сега може да ви навреди. Нямате нужда от допълнителни усложнения. Ще дойде и по-подходящо време за разговори.

Стрелец

Днес ще преоткриете свой близък човек. Впуснете се заедно в неговото приключение. От неговото увлечение може да спечелите много.

Козирог

Днес не оставайте на едно място. Движението е това, което ще ви помогне да се справите с хаоса в душата си. Природата ще го подреди най-добре.

Водолей

Това е ден, в който да се погрижите за здравето си. Потичайте или просто направете дълга разходка с бързо ходене. След това ще се почувствате като преродени.

Риби

Днес не се колебайте да се потопите в красотата на природата. Ако нямате възможност да излезете надалеч обърнете внимание на стайните растения и ги почистете.

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама