Дневен хороскоп за сряда 31 май


Дневен хороскоп за сряда 31 май
Снимка: iStock/Guliver

Денят ще бъде интересен за Овните и Рибите. Телците и Девите да се подготвят за повече емоции и любов, а Стрелците да не се отказват от целите си в днешния ден. Какво още ни чака - вижте в хороскопа за днес.

Овен

Късметът не бива да се изпуска. Това ще е единствената ви задача за днес. Бъдете сигурни, че това, което искате наистина ще ви бъде поднесено на тепсия. Не му мислете много и взимайте. В любовта трябва да сте много внимателни и да стъпвате на пръсти. Половинката ви може да е много раздразнителна и да си измисли проблем от нищото. Бъдете търпеливи и добри, опитайте се да разберете човека до вас.

Телец

Мълчанието е злато, но вашето е толкова продължително, че започва да му се губи блясъка. Съвсем не е нужно да измъчвате околните по този начин. Някой чака една дума от вас, за да бъде щастлив. В любовта ви чака много приятен ден, в който ще се почувствате наистина желани. Ще ви покажат колко сте ценни по начин, който може никога да не забравите.

Близнаци

През този ден си припомнете дадените обещания. Нямате повече време за отлагане, а онези които очакват изпълнението им отдавна са загубили търпение. Не ги разочаровайте...

За всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама