Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 април


Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 11 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник ще ви изправи пред предизвикателството да признаете скрита част от себе си. След като тя не вреди никому, няма причина да се срамувате. Бъдете искрени! В любовта ви чака по-спокоен ден и малко романтика вечерта няма да ви навреди. Бъдете спонтанни и изненадайте половинката си с вечеря на свещи и... страстно продължение.

Телец

Някой ви гони прекалено дълго. Ако целта ви е да се умори и откаже, напът сте да постигнете целта си. Ако обаче е бил добронамерен с вас, дали не правите грешка? В любовта няма какво да му мислите. Смело се впуснете в следващата крачка от вашата връзка или за необвързаните - излезте на среща с този, който отдавна иска да се сближи с вас. Никога не знаете какво може да излезе...

Близнаци

Колкото и да ви се иска не може винаги да сте прави, поне не изцяло. Имате някои пропуски, които са очевадни и ще най-изгодната ви позиция ще бъде да си признаете сами. В любовта ви чака много страстен ден, изпълнен с емоции и наелектризиран с любов. Не пропускайте излизането вечерта... ще стане интересно.

За всички ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама