Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 ноември


Дневен ЛЮБОВЕН хороскоп за 30 ноември

Овен

Този вторник необходимостта да доказвате нещо на себе си и околните може да доведе до проблеми и усложняване на отношения. Бъдете по-мили с половинките си и оценете това, което имате до себе си. За всички представители на знака, които нямат половинка, трябва да се замислите дали не пропускате възможност съвсем близо до вас. Има човек, който е готов да ви даде целия свят само за една ваша усмивка. Ако това не е любов, тогава кое? Имате всички шансове да започенете добра връзка с щастлив край... или без КРАЙ :)

Телец

Днес успешно ще се решават и наболели въпроси в личните отношения, нещо ще се отприщи, ще се появи разбирателство. Бъдете подвижни днес, изпълнете някакъв дълг. Вземайте инициативата в свои ръце. Бъдете и малко по-спонтанни. Рутината, в която сте влезли трови връзката ви. Изненадайте с почивка за уикенда или нещо интересно в леглото. За необвързаните - скоро идва период за вас, подходящ за създаването на нови връзки. Не пропускайте покани за събития и рождени дни. Именно там ще се запознаете с новата си тръпка.

Близнаци

Трябва да помислите дали това, че сте открили любовта, е причина да спирате да поддържате духа и тялото си. Запишете спорт и направете нещо за себе си. Живеете прекалено много за другия и това ви лишава от свобода. За необвързанит идва много интересен период - ще се влюбите в двама! И няма да има нищо по-хубаво от това да получавате толкова много внимание. Обаче внимавайте да не се увлечете и изберете подходящия по-навреме.

За всички други ЗОДИИ - Тук :)

.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама