Добра новина за една от зодиите на 14 април


Добра новина за една от зодиите на 14 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден, в който е добре да си дадете сметка за възможностите ви. Ако ви е нужна странична помощ, най-добре прибегнете до нея.

Телец

Тази неделя е ден за взаимност. През едната част от деня бъдете от даващите, а през втората се насладете на това да получавате. Спазвайте баланса във всичко. 

Близнаци

Тази неделя посрещнете в непривична обстановка. Разнообразието сега е много важно за вас. Бъдете отворени към нови идеи и предложения.

Рак

Тази неделя ще ви се наложи да върнете стар жест. Най--добре разчистете сметките още сега, за да знаете, че всичко е останало зад гърба ви. 

Лъв

Тази неделя не попадайте в плен на големи илюзии и амбиции. Съобразете се с ресурсите ви. Не се опитвайте да надскачате възможностите си. 

Дева

Тази неделя се придържайте към реалностите и съобразете желанията си с тях. Ще се уверите, че това ни най-малко няма да ви ограничи.

Везни

Тази неделя потърсете второ мнение относно въпрос, свързан с дома. Потърсете всички възможни решения, за да сте сигурни, че сте се спрели на най-доброто.

Скорпион

Тази неделя ще получите неочаквана добра новина, която ще се превърне в своеобразен подарък. Помислете кой най-много заслужава да сподели щастието ви.

Стрелец

Тази неделя може да помислите върху възможността да научите нов език. Огледайте се за курсове в близост до дома ви или работното място. 

Козирог

Тази неделя ви е дадена да откриете нови аспекти от семейното общуване или по-скоро ползите от него. Тези мигове ще изведат връзката ви на едно ново по-високо ниво. 

Водолей

Тази събота е много вероятно да изпитате непреодолима нужда да не сте вече същите. Хванете усещането за ръка и продължете смело напред в новата посока. 

Риби

Тази неделя не се изкушавайте да свършите дадена работа. Умората тъкмо си е отишла, дайте ѝ още свободно време далеч от вас.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама