Една зодия ще сбъдне мечтата си на 30 август


Една зодия ще сбъдне мечтата си на 30 август
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази неделя не оставайте длъжни, ако сте сигурни в правотата си. Все пак помислете добре дали наистина сте прави, или ви се иска да е така.

Телец

Днес можете да действате само ако не ви е страх, че някои аспекти от личния ви живот ще станат обществено достояние. Пазете се от хора с хаплив език.

Близнаци

Днес трябва да общувате повече. Поканете гости или самите вие отидете да се видите с приятели.

Рак

Днес повече се доверявайте на интуицията и мислите си. Ако почувствате, че нещо не е наред, то най-вероятно ще се окаже, че е така.

Лъв

Посветете деня на преговори, които имат голям шанс за успех. Веднага щом намерите дори и свободна минутка, опитайте да я използвате, за да зарадвате себе си.

Дева

Днес е напълно възможно да станете причина за нечие щастие. Едва ли може да има по-добра от тази награда, която да ви донесе този невероятен ден.

ГОЛЕМИТЕ КЪСМЕТЛИИ НА ЗОДИАКА ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Везни

Тази неделя ще ви се наложи да избирате между перспективата да бъдете себе си и това да бъдете вежливи. По-добре за вас ще е да бъдете себе си.

Скорпион

Ако днес ви се наложи да избирате между различни неща, то бъдете спокойни - каквото и да изберете, изборът ви ще е правилният.

Стрелец

През този ден не оставяйте желанията си пренебрегнати. Опитайте се да намерите баланса, така че и вълкът да е сит, и агнето да е цяло.

Козирог

Тази неделя е добре да помечтаете и да направите така, че да се доближите до мечтите си. Настъпва време, в което да обърнете внимание на себе си.

Водолей

Днес бъдете по-оптимисти от всякога. Вашите добри намерения и усмивка могат да направят чудеса за отношенията ви.

Риби

Днес чувствата ви ще бушуват в различни посоки и ще заемат противоположни състояния. Въпреки това денят ви ще е изпълнен с успехи и ще е много продуктивен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама