Една ЗОДИЯ ще се влюби в хороскопа за 4 август


Една ЗОДИЯ ще се влюби в хороскопа за 4 август
Снимка: iStock/Guliver

Денят днес ще бъде особено романтичен за една от зодиите. Повечето от нас днес няма да имат никакви грижи и единственото, за което трябва да мислите е как да си планирате уикенда, така че да си починете добре. Началото на другата седмица се очертава много работно, за това трябва да съберем сили.

Овен

Този петък помислете предимно за себе си. Набележете си локация, която не сте посещавали преди. Изберете хладно планинско място, където да разпуснете. Не вярвайте на слухове и не се разстройвате от новини, които не са потвърдени. Трябва да приемате ситуациите по-спокойно, големи хора сте.

Телец

Никога не е късно нещо да се промени. Ако смятате, че сте допуснали грешка може да я поправите с много по-малко усилия, от колкото предполагате и да направите някого щастлив. Денят ще бъде много романтичен за вас и ще завърши много неочаквано. Вярвате ли в любовта от пръв поглед? Какъвто и да е отговорът, довечера ще видите как се случва от първо лице. Късмет!

Близнаци

Днес сутринта се опитайте да не забравите важна вещ, която ще ви е нужна, за да си свършите работа по-бързо от обикновено. Вече сте предупредени, така че нямате извинение...

... за всички ЗОДИИ - тук :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама