Една зодия трябва да внимава на 16 юли


Една зодия трябва да внимава на 16 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес не бъдете прекалено черногледи. Правете разлика между реализъм и песимизъм. Най-доброто предстои.

Телец

През този ден бъдете внимателни към това, което ви говорят. Наблюдавайте събеседници си и не се вслушвайте само в думите.

Близнаци

Днес се отнесете философски през дребните препятствия, които ще застанат на пътя ви. Не си заслужава да задълбавате в проблемите, те наистина са временни.

Рак

Този четвъртък ще сте много чувствителни към всякакъв вид тайни. Спрете този порив на порочна информираност и не си пъхайте носа там, където не ви е работа.

Лъв

През този ден някой ще се опита да ви предизвика. Опитайте се да игнорирате това и се дръжте сякаш това ви се случва всеки ден.

Дева

Днес ще имате възможността да довършите нещо, което отдавна чака да бъде довършено. Това наистина е шанс, защото ако изпуснете този момент, после ще стане по-трудно за вас.

Везни

Този четвъртък подбирайте хората, с които общувате и намалете броя им до минимум. Имате нужда от верни хора до себе си, истинско разбиране и споделеност в общуването.

Скорпион

През този ден споровете ще са абсолютно ненужни и безрезултатни. Дори да ви е скучно, те няма да ви донесат нужното удовлетворение.

Стрелец

Днес съществува опасност от това сами да си създадете трудности там, където ги няма. Ако имате задачи, задължително си вземете помощници.

Козирог

През този ден вашите действия могат да доведат до триумф и успех. Не отлагайте за утре срещите, общуването, любовните признания.

Водолей

Може и да си мислите, че неприятностите са останали назад, но все нещо е останало извън вниманието ви и може да изникне изведнъж, заплашвайки стабилността ви.

Риби

Днес си изберете си занимания, където рискът от конфликти е сведен до минимум. Не отговаряйте на грубостта с грубост. Откровеност не на място също не ви се препоръчва.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама