Ето каква е жената Дева


Ето каква е жената Дева
Снимка: iStock

Привидно „хладното“ момиче Дева може много лесно да се затвори за околния свят, тъй като е родена с много силни защитни стени. Бъдете търпелива с нея, дайте й време да покаже истинската си същност.

Ето едно нещо, което тя не иска да знаете: дълбоко зад нейните самоунищожителни стени тя е изключително крехка.

Понякога просто действа инстинктивно, за да се предпази.

Жените Дева са много практични, детайлно ориентирани и перфекционисти. Тя може да изглежда заплашителна, дори студена, но е само предпазлива. Всъщност тя има толкова много любов, която да даде и да споделя.

Тя не оценява плитките разговори. Обърни внимание на интелекта ѝ. Подобно на Лъва, Девата е способна да прощава, но е малко вероятно да забрави. Това главно произтича от страха ѝ от любовта и ако си позволи да те обикне, ще се чувства много уязвима. Ако полагате усилия във връзката ви, няма да остане незабелязано.

Тя ще оцени всеки един детайл и в замяна ще ви даде всичко и ще полага точно толкова усилия, колкото и вие. Важно е да запомните, че тя прилага същите усилия във всички области на живота си – приятели, кариера и семейство.

Не се опитвайте да се конкурирате с някоя от тях. Дайте ѝ време да се отпусне и да се чувства комфортно в интимността си. Тя е чувствена и сексуална, но ако я притиснете за нещо, ще си тръгне и няма да се върне.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама