Ето каква ще бъде 2017 за вас според нумерологията


Ето каква ще бъде 2017 за вас според нумерологията
Снимка: iStock/Guliver

Все още сме в началото на 2017 и много от нас са въодушевени и заредени с позитивизъм за тази година. Тъй като е нормално да имаме някакви очаквания и да искаме да разберем какво ни очаква, ви предлагаме да научите с помощта на нумерологията.

Нумероложката Глинис МакКантс предлага няколко ценни съвета за всички спрямо личното ви число за 2017.

Всичко започва с установяването на числото на 2017. Ето кое е то и как да го разберете:

2017 = 2 + 0 + 1 + 7

2 + 0 + 1 + 7 = 10

10 = 1 + 0

Следователно числото на 2017 е 1. 1 е мощно число - то отбелязва период на ново начало. Това е година на енергия, година, в която ще се чувствате малко по-мотивирани, по-живи.

Трябва да вземем предвид и нашето лично число, което може да изчислите като съберете датата и месеца си на раждане, след което сведете резултата до 1 число. Например, ако сте родени на 4.06 = 4+6 = 10; 10 = 1+0= 1

След това събирате личното си число с това на годината. Ако сте родени на 4 юни, вашето лично число за 2017 е 2 (1+1).

Ето и кратко описание какво да очаквате спрямо личното си число:

Лично число 1: Поемете контрол над живота си

Тази година е супер енергична и е страхотно време да разберете кое е най-важно за вас.

Лично число 2: Силна интуиция

Идеална година да вярвате на инстинктите си. Слушайте вътрешните си гласове, особено когато става въпрос за емоции и любов.

Лично число 3: Комуникацията е ключът

Това ще бъде годината, когато ще попивате всичко. Трябва да приемете вътрешното си дете, да говорите честно и да очаквате да бъдете чути, когато казвате на хората какво искате.

Лично число 4: Търсене на знание

Ученето ще ви накара да се почувствате живи тази година. Четете повече, запишете се на курсове - ще ви хареса. Но бъдете внимателни в това да преследвате истината на всяка цена.

Лично число 5: Бъдете свободни

Година за приключения. Погрижете се за себе си, позабавлявайте се, празнувайте. Това може би не е най-добрата година да се обвържете.

Лично число 6: Вие сте авторитетът

6 е силно число. Тази година трябва да се държите като шеф. Поемете контрол, упражнявайте влиянието си. Не е лоша година да се ожените или да започнете семейство.

Лично число 7: Време за самонаблюдение

Отдръпнете се и наблюдавайте тази година. Работете върху духовната си страна. 2017 ще бъде прекрасно време за вас да си зададете най-важните въпроси и може би да намерите някои отговори.

Лично число 8: Работа за финансов просперитет

Това ще бъде много добра година за вас, за да концентрирате върху финансовата страна на живота си. Може би да инвестирате, да научите нови неща. Но докато вашата банкова сметка за увеличава, ще трябва да не пренебрегвате и здравето си.

Лично число 9: Освобождаване от миналото

Тази година е време да приключите с някои неща. Вгледайте се в нещата, които наистина са важни в живота ви и оставете незадоволителните връзки и възможности зад вас. Сложете край на миналото и започне на чисто.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама