Ето какъв е вашият най-силен талисман според зодията


Ето какъв е вашият най-силен талисман според зодията
Снимка: iStock/Guliver

С помощта на кристали и бижута от различни материали хората от древни времена са привличали положителни енергийни в живота си.

Вижте кое е най-силният талисман според зодията ви:

Овен

Овен, според всички зодиакални правила вас ви защитават циркон, злато и рубин. Когато отивате на бизнес срещи, шансовете за успех биха могли да увеличат вашите тюркоаз, оникс, аквамарин и топаз. За любовни авантюри избирайте само бижута от лапис лазули, перли или сребро. Трябва да носите предимно сребърни гривни.

Телец

Обичате бижутата, въпреки че Телецът изглежда разкошно и без тях. Изумрудът и нефритът са най-подходящи за вас. Ще съблазните другите, ако носите приглушени тонове червени бижута, въпреки че някои гранати и розов кварц могат да свършат работа.

Близнаци

Вашата младежка натура обича меките тонове на бижутата, топазът ви подхожда идеално, но няма да е лошо да използвате магическата сила на зеления тюркоаз за тайни любовни срещи и тюркоаза с много нюанси на синьо за бизнес срещи.

Вижте още: Вашата основна цел в живота според зодията ви

Рак

Подходящ за вас са сребърни бижута. Ако обаче отивате на бизнес среща, златната гривна ще донесе повече успех, особено в комбинация със слонова кост или комбинация от бяло и жълто злато. Ако възнамерявате да съблазните някого, поставете бижу от малахит или гранат.

Лъв

Златни бижута, диаманти, рубини, трябва да бъдат вашият избор. Можете да подсилите интуицията си с бижута от мед, сребро или платина. Зелен турмалин и тюркоаз или пръстен със син сапфир могат да направят чудеса, особено в тайни любовни приключения, най-вече, ако сте във връзка със зодиите Рак или Телец.

Дева

Малахит, кехлибар и топаз ви носят късмет. Но пръстен с черен камък оникс или гранат ще привлече погледите на противоположния пол. Пръстен с жълт сапфир или изумруд може да привлече човек, когото харесвате.

Везни

Розовият турмалин ви придава чар и ви изпълват с енергия. Всякакви бижута със зелени и розови тонове засилват вашата харизма. Ако отивате на бизнес срещи, не се колебайте да носите гривна с рубинен или меден пръстен, а за вечерно излизане висулка от тюркоаз или нефрит. Може да бъде и имитация.

Вижте още: Това са трите най-пестеливи зодии

Скорпион

Черната перла, дори и с черна дантелена рокля, ви стои страхотно. Изглеждате неустоими с платинено бижу, пръстен с хематит или рубин. Когато не сте сигурни в дадена ситуация, трябва да бъдете по-внимателни в избора си на бижута, така че сребърно колие с пръстен с аквамарин би било добре дошло.

Стрелец

Изумрудът и сапфирът, вашите любими скъпоценни камъни, понякога могат да бъдат заменени с бижута от слонова кост. Можете също така да имитирате това бижу, както и пръстен с цитрин, особено за бизнес разговори, които биха ви донесли късмет. За любовни авантюри, ако имате - носете задължително пръстен с диамант.

Козирог

За съблазняване използвайте малахит или нефрит, всеки детайл или имитация на този камък ви носи късмет. Помага ви и при контактите с чужденци. За любовни отношения можете да използвате червен турмалин или изкуствена перла. За дълги бизнес срещи всякакъв вид полускъпоценни лилави камъни.

Водолей

Любимите ви бижута са обемните гривни, могат да бъдат изработени от тигрово око, полускъпоценни камъни и най-често избирайте в цвят тюркоаз. Чувствайте се свободни да го носите, дори като имитация, под формата на големи висулки, може би под формата и на скарабей. Ориенталските колиета под формата на сребърни висулки ще повдигнат духа и доброто Ви настроение. А за през нощта сложете коралови бижута.

Риби

Вашата нежна природа обикновено обича аквамарин, перла и аметист и можете да носите тези бижута с много сребърни верижки и гривни. Като цяло трябва да се съсредоточите върху огърлици с акцент върху зелени тонове, като зелен или лилав турмалин.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама