Фатални промени за 6 знака на зодиака през юли


Фатални промени за 6 знака на зодиака през юли
Снимка: iStock/Guliver

Плутон е планета на сила, енергия и трансформация. Това може да отвори огромни възможности, но също така да ви кара да жертвате нещо скъпо и важно, носи разрушения и загуби.

Плутон извежда живота на човека на ново ниво, кара го да напусне зоната на комфорт и обещава съдбоносни промени. Плутон ви принуждава да се развивате, той не обича стагнацията. За да получите нещо ново, тази планета ще ви принуди да се откажете от нещо. Това важи особено за юли 2021 г., когато две планети - Слънцето и Меркурий - образуват неблагоприятни връзки с него.

Затова в този момент е важно да не се поддавате на негативни емоции, да отслабвате контрола над другите, да се отървете от самочувствието и прекомерните амбиции. В екип също трябва да се държите по-скромно и да не провокирате конфликти.

Плутон ще принуди всички да се променят и да променят начина си на живот.

17 ЮЛИ 2021 НИ ОЧАКВА ОПОЗИЦИЯ НА СЛЪНЦЕТО И ПЛУТОН

Това положение на планетите обещава конфронтация между индивида и екипа. Изясняването на връзката трябва да се отложи за по-късно.

В личните отношения също не са изключени конфликти. Препоръчително е да се отнасяте към децата в този период по-меко, забравяйки за авторитарния стил.

25 ЮЛИ 2021 МЕРКУРИЙ ПРАВИ ОПОЗИЦИЯ НА ПЛУТОН

По това време мнозина ще мислят нелогично. Ще се появят неразумни страхове. Комуникацията често може да се осъществи с повишен глас. Апетитът за риск ще се увеличи и критичното мислене ще бъде вяло. Не са изключени лоши новини за близки роднини.

Козирог

Очаква ви прилив на енергия и жизненост. Възможно е да промените гледната си точка по много въпроси и да се заинтересувате от мистика и психология. Трансформацията на вашата личност ви очаква, за да достигнете ново ниво на развитие. Ще почувствате, че можете да въздействате хипнотично на хората. Може да ви чака раздяла с любимия човек или брачен партньор по негова вина. На 25 юли може да разберете шокираща информация за него.

НАЙ-ВЛЮБЧИВИТЕ ЗОДИИ

Рак

Вие също ще се чувствате заредени с енергия. Това ще изисква вашето раздвижване в спорта, публичното говорене или на сцената. В същото време вашите партньорства не се променят към по-добро поради вашата егоцентричност и самочувствие. Това може да се отнася както за личния живот, така и за бизнеса. На 25 юли можете да прекратите връзката си с братята, сестрите или други роднини.

Лъв

През юли може да се окажете в трудна ситуация на работа, която може да завърши с уволнението ви, а ако не се грижите за здравето си, може да се окажете в болнично легло.

Скорпион

Страстните духовни практики или пътуването на дълги разстояния могат да бъдат лоши за вашия образователен процес.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ С НАЙ-СЛОЖЕН ХАРАКТЕР

Близнаци

През юли можете да очаквате сериозни промени във финансовия сектор. Опитайте се да не рискувате парите си, особено в голям мащаб!

Дева

Вашите лични отношения са заложени заради вашите приятели или вашето съобщение. Ваканцията ще бъде отменена. Това може да развали отношенията с децата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама