Фазата на Луната в момента на раждане издава какви сме


Фазата на Луната в момента на раждане издава какви сме
Снимка: iStock/Guliver

Фазата на Луната по време на вашето раждане е изключително важна. Тя разкрива не само някои ваши качества, но и тенденциите във вашия живот и пътя, който трябва да извървите (тук може да проверите каква е била Луната при раждането ви).

Фазите на Луната са новолуние, нарастващ полумесец, първа четвърт, преди пълнолуние, пълнолуние, след пълнолуние, последна четвърт, намаляващ полумесец.

Новолуние

Животът ви е фокусиран върху растежа, прогреса и ученето. Винаги търсите нещо ново, променяте живота си към по-добро и силно се интересувате от развитието на обществото и човечеството. Това ви прави новатори.

Вие сте естествено любопитни, но понякога се съмнявате в себе си. Може да ви е трудно да оцените ситуацията извън субективното си мнение и да се разочаровате, че околните не виждат света, както го виждате вие.

Обърнете внимание какво посявате в началния етап на живота си. Това и ще пожънете, когато остареете.

Нарастващ полумесец

Вие сте решителни, заинтересовани, креативни и понякога твърдоглави. Знаете какво искате и това ви помага да се движите напред.

Цените традициите, но и прогреса и ще откриете, че понякога успехът в живота не зависи толкова от това да се опитвате по-усилено, а да позволявате повече. Това, което ви задържа най-много сте самите вие.

Обърнете внимание на 20-те и 30-те си години. Тогава е вашият период на растеж.

Първа четвърт

Вие сте бунтовници по сърце. Отказвате да приемете нещо, ако не сте съгласни с него. Емоционални сте и понякога това може да ви пречи. Трябва да се научите да приемате идеите и на другите хора и да не позволяват чувствата да замъгляват преценката ви.

Цените това, което вече е построено и след това го надграждате. Способността ви да виждате голямата картина, но и детайлите в изпълнението ви помага да променяте живота си и този на околните. Най-добре ще се развивате в самостоятелна кариера.

Обърнете внимание на годините межди 30 и 40. Ще ви отнеме време да влезете в крачка, но след това ще бъдете непоколебими.

Преди пълнолуние

Вие сте лечители и хуманитаристи. Грижите се за другите повече, отколкото за себе си, а тяхното страдание е нещо, което не само усещате дълбоко, но и ги подкрепяте да променят нещата.

Мисията ви в живота е да помогнете по някакъв начин на света. Една от вашите силни страни е осъзнаването, че успехът не винаги е равен на щастие и че смисълът на вашия живот е в това да помагате на другите и на себе си.

Обърнете внимание на средната си възраст, тогава наистина ще разцъфтите. Не защото животът ви не е бил задоволителен дотогава, а защото околните вече са достатъчно зрели, за да си дадат сметка какво правите за тях.

Пълнолуние

Вие създавате необикновеното в обикновеното. Имате житейска мисия, която усещате от най-ранна възраст и посвещавате живота си на това да я изпълните.

Много сте чувствителни, интуитивни и емпатични. Наясно сте с емоциите и редовно минавате през периоди на прочистване и подновяване.

Животът ви е посветен на растежа. Макар понякога да се борите с ирационалните си мисли и свръхчувствителността си, ще забележите, че случайни неща и шансове ви помагат да постигате желанията си. Предопределени сте за щастлив живот, само не забравяйте да продължавате да работите за него.

Обърнете внимание на всички периоди в живота си. Всяко десетилетие ще ви донесе различен урок.

След пълнолуние

Вие сте учители по природа. Дори да не сте в класната стая, усещате потребност да „оставите наследство“ и да промените света, колкото можете.

Носите промяната за тези около вас, показвайки им любовта си по прости, но важни начини. За вас егото не е толкова важно, колкото това, което можете да допринесете за общото благо. Знаете, че каквото посеете, това ще пожънете.

Интересувате се от история, изкуство и от това как различни идеи могат да съществуват заедно. Едновременно креативни и артистични, вие сте високоинтелигентни и обичате да боравите с информация.

Обърнете внимание на живота си между 50 и 60. Ще постигнете мир в златната си възраст.

Последна четвърт

Вие сте дълбоко интуитивни и разполагате с вътрешен „детектор на лъжата“. Имате собствено мнение и отхвърляте общоприетите истини. Усърдни работници сте, особено когато вършите нещо, в което вярвате. Изключително зрели сте и често тази зрялост се проявява още на млади години.

Понякога влизате в конфликт с мненията на околните и опитите им да повлияят върху живота ви. Не се тревожете, постепенно ще се научите да бъдете напълно самостоятелни.

Обърнете внимание на годините между 60 и 70. Тогава ще спрете да се интересувате от мнението на околните и ще се научите да живеете според своята истина.

Намаляващ полумесец

Вие сте мислители и духовници. Имате способност да разбирате нещата отвъд реалността и често изследвате идеи, възможности и екзистенциални теории.

Родени сте с дълбока мъдрост, която ще служи на вас и на човечеството. Не правите нищо, което няма смисъл, а приемането на духовната ви връзка с Вселената ще ви даде умиротвореност и светлина.

Вашата мисия е да прокарате хората идеи, които те първоначално не разбират подари егоизъм и закостенялост.

Обърнете внимание на годините между 70 и 80. Тогава ще се наслаждавате на всичко, което сте изградили през живота си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама