Финансов хороскоп за лято 2021


Финансов хороскоп за лято 2021
Снимка: iStock/Guliver

Астролози разриха какво може да очаква все един знак във финансов аспект през това лято.

Овен

През първия месец на лятото Овенът е по-добре да не прави скъпи покупки. Останалите два летни месеца не са най-доброто време в годината за започване на нов бизнес.

Телец

Големи трудности очакват Телците, заети в творческата сфера. Едва в края на август ситуацията ще започне бързо да се променя към по-добро. Teлците най-после ще разберат кой е техен приятел и кой е техен враг.

Близнаци

На Близнаците ще се наложи да се борят с алчността. Не е изключено да изневерят на любимия си. Ретроградният Нептун от 25 юни може да ги доведе до състояние на апатия.

КАК ВСЯКА ЗОДИЯ ДА ПРИВЛЕЧЕ ПАРИ В ЖИВОТА СИ

Рак

Прехвалената интуиция на Рака ще бъде почти безполезна това лято, поне през юли и август. Астролозите съветват представителите на този знак да завършат всички най-важни проекти през първия месец на лятото. Ако поискат помощ навреме, това ще им помогне да спестят или увеличат финансите си.

Лъв

Най-добре е да не купувате нищо скъпо и да не правите непланирани покупки. Най-големият риск от финансови грешки ще бъде през юни. Меркурий в ретроградна позиция ще окаже изключително негативен ефект върху енергията и късмета на Лъвовете.

Дева

Всичко, от което Девата се нуждае, е независимост. Астролозите съветват представителите на този знак да общуват с възможно най-малко хора. Възможни са сериозни загуби.

Везни

Везните ще имат нови възможности за укрепване на позициите си във финансовия сектор. Съветът на астролозите към тях е да забравят за думата „искам“ и да я заменят с думата "трябва".

Скорпион

На Скорпионите това лято ще донесе едновременно нови възможности и нови проблеми. 

ТЕЗИ 4 ЗОДИИ ХАРЧАТ НАЙ-МНОГО ПАРИ

Стрелец

За Стрелеца периодът ще бъде изключително полезен във финансово отношение. През юни могат да се появят малки проблеми поради влиянието на ретрограден Меркурий, но те бързо ще отшумят. Успехите от юли и август ще ги засенчат напълно.

Козирог

Козирогът е желателно да не се харчи прекалено много, особено в началото на това лято. Високомерието и алчността ще му донесат най-големи финансови загуби. 

Водолей

Не е изключена промяна в плановете на Водолея в края на лятото. Това може да доведе до финансови загуби. Увереността на Водолеите ще им помогне да преодолеят проблемите. 

Риби

Внезапно подобряване на финансовото благосъстояние очаква Рибите това лято. Те ще имат късмет в намирането на нова работа и в стартирането на нов бизнес. Началото на лятото ще бъде незабравимо за тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама