Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия БЛИЗНАЦИ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия БЛИЗНАЦИ
Снимка: iStock

БЛИЗНАЦИ: Аз мисля

Близнаци, вие препускате на гърба на Дракона от юни 2020-а и ние сме ви благодарни за службата и умелата навигация. През този период ни показахте как да се придържаме към фактите, да общуваме, да пишем и да градим мостове.

През последната година и половина отношенията като цяло се оказаха трудна работа за вашия клан, защото Опашката на дракона настояваше да се избавите от нехармоничните и неизгодни партньорства. В края на 2021-ра освободихте седлото на Северния възел и помогнахте на Телеца да се намести в него. Главата на Дракона във вашия знак ви донесе мигове на успех и признание, както и поток от добра карма.

Но стига толкова – да не забравяме, че вие бързо се отегчавате. Трябва ви промяна. През следващата година и половина Северният възел ще се намира във вашия дом на миналите животи, изолацията и освобождението. Това означава, че ви очакват късмет, сполука и дарове от минали животи, стига да се научите да се отърсвате от старото, в т.ч. от някогашните си модели, и да навлезете дълбоко в мистичната си същност. Време е да притихнете, да говорите по-малко и да слушате повече; да получавате, а не да разпространявате информация и данни. Започнете да медитирате всеки ден. Ако се отдадете на избрано мистично занимание или състояние на ума, ще видите как в живота ви ще нахлуят чудеса.

От 2020 година насам Господарят на кармата Сатурн транзитира във вашия дом на висшето образование, истината, масмедиите, публикуването и чуждите култури. Той ви помага да поправите и изцелите тези аспекти на живота си. Не ви беше лесно, но ако сте показали дисциплина и упорство, през 2021-ва Юпитер вероятно ви е възнаградил с дарове, които са ви помогнали да станете по-добри в комуникацията, преподаването и консултирането. През 2022-ра Опашката на дракона е във вашия шести дом и ви подканва да се подложите на пречистване (или детоксикация, ако предпочитате), може би да замените или уволните част от служителите си, да прекарвате повече време насаме със себе си, да не бъдете роби на работата и рутината.

Транзитът на Сатурн в дома на образованието през 2022-ра ще ви предложи възможности да разширите образованието си, да научите нов език, да се избавите от измамни философии и да затвърдите истинските си убеждения – нещата, в които вярвате. В крайна сметка вие, Близнаците, сте велики комуникатори и като такива трябва да стоите твърдо зад посланията си. Сатурн може да насочи фокуса ви към роднини по сватова линия или чужденци. Годината е благоприятна за пътуване в непозната страна или част на света. Помнете, че Сатурн в дома на истината изисква истината, цялата истина и нищо друго, освен истината. Бъдете истински! И нека делата ви отговарят на думите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама