Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ДЕВА


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ДЕВА
Снимка: iStock/Guliver

ДЕВА: Аз служа

Любопитно е, че през 2022 година само вие и противоположният ви знак Риби се учите от Сатурн да поправяте, да ремонтирате, да развивате онези аспекти от живота, които са ви отредени по рождение. Сякаш сте наследници на трона и ви готвят за супер Дева. Какво имаме предвид ли? Господарят на кармата Сатурн е във вашия дом на работата, служенето, здравето, храненето и режима: все аспекти, които ви е писано да покровителствате и да развивате като Дева. Вие сте Мери Попинз или инженерът, който  поддържа машината, наречена живот. Ако животът наистина е симулация, виртуална матрица, то вие сте програмистите и антивирусният щит. Ако Бог е създал живота за шест дни (плюс един за платен отпуск), то вие сте монасите и монахините, чиито молитви смекчават творението. Ако животът на Земята е плод на еволюция, то вие сте градинарите и учените, създали теорията. Макар да сте най-скромният знак, ролята ви няма нищо общо със смирението и кротостта. И през 2022-ра продължавате да търсите най-добрия начин да служите на човечеството. Сатурн е склонен да ви помогне в намирането на верния път към осъществяването на пълния ви потенциал в работата и на мисията ви в живота.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗОДИЯ ДЕВА

Квадратурата на Сатурн и Уран, която достига пика си през септември и октомври, може да създаде известно напрежение между вътрешната ви истина, философия и образование, от една страна, и здравето, работата и служенето, от друга. Може би работата ви изисква да направите нещо, което противоречи на вашето верую. Помните ли, че в първата част на книгата наблегнах върху формулирането на мисията ви? Сега разбирате защо е толкова важно. Ако пътувате, обръщайте изрично внимание на здравето и храненето си.

Черната луна – Лилит, остава в квадратура с вашия знак до 15 април и продължава да предизвиква раздори и конфликти, предимно с жените в професионалното ви поприще. Това положение е още от втората половина на 2021-ва: ревност, манипулации, съперничество и просто неразбирателство. Може да сте прицел на кампания за очерняне, така че на всяка цена избягвайте клюките. След 15 април става по-лесно, но негативизмът, следващ Лилит, преминава в дома на приятелствата. Внимавайте кого допускате в тесния си другарски кръг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-лошият махмурлук е този на душата. Мешаш различни чувства в големи дози и накрая повръщаш апатия.

Луис Карол

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама