Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия КОЗИРОГ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия КОЗИРОГ
Снимка: iStock/Guliver

КОЗИРОГ: Аз използвам

Предстои интересна година за Козирога. В началото на 2022-ра Венера – планетата на парите и взаимоотношенията, тръгва назад във вашия знак, а в края ѝ отново се връща, само че директна. Същият модел следва вашият покровител Сатурн, който транзитира в дома на ценностите, парите, талантите и самоуважението. Сякаш годината в началото е повредена, а в края вече е поправена.

Сатурн – Господарят на кармата и разбирането, се намира в дома ви на ценностите още от началото на пандемичните локдауни. През 2022-ра той продължава да ви наставлява и да ви подтиква да търсите връзка между своята ценностна система и начина, по който изкарвате прехраната си. Вашият девиз все пак е: "Аз използвам", а през следващата година можете най-после да приложите и оползотворите талантите си, част от които досега стояха скрити. Върнете се мислено назад към периода 1991–1993, когато Сатурн за последно ви свърза с талантите ви и ви показа как можете да ги превърнете в пари. Ако обичате работата си, Сатурн може да ви изпрати ситуации, които ще ви притиснат да станете по-ефикасни и ефективни в управлението на финансите. А ако искате да смените попрището, това е най-подходящата година да си съберете ума, да си наложите дисциплина, да разработите подробен план и да се гмурнете в нещо ново. Помнете формулата на 2022 година: Талант + Самоуважение = Пари.

ТЕЗИ ЗОДИИ ГИ ОЧАКВАТ 5 ЩАСТЛИВИ И УСПЕШНИ ГОДИНИ

Квадратурата на Сатурн и Уран поражда напрежение между домовете на любовта и на парите. Нищо чудно да пожелаете да смените сегашната си работа с по-творческо занятие, но надали ще посмеете да рискувате финансовата си сигурност. Възможно е да се сблъскате с неочаквани разходи покрай отглеждането на децата или да си имате работа с любовник, който ви кара да се чувствате несигурни, особено в периода септември – октомври.

Северният възел и затъмненията преминават във вашия дом на любовта и щастието. Това е чудесна новина, която ще сгрее сърцето ви. Може би в живота ви ще се появи нов любовник/хоби и това събитие ще ви изпълни с радост. Нищо чудно да се прояви като бременност или нови начини за общуване с децата. Годината е особено благоприятна да се захванете с нов спорт или физическа активност. Северният възел е съсед на добрата карма и през 2022-ра ще се отвори възможност да осребрите добрите си дела от последните 19 години. Очакват ви невероятни творчески проекти, които ще накарат детето у вас да излезе наяве и да се заиграе. Козирог се смята за най-сериозния и зрял знак в зодиака, но тази година от вас се иска да бъдете игриви и спонтанни като децата.

В същото време Южният възел е в дома на общността и приятелите. Вероятно ще се наложи да прекарвате по-малко време с тях и повече да се съсредоточите върху децата, любовниците, хобито и творчеството си. Възможно е да настъпят промени в отношенията ви с ваши приятели и сподвижници, дори раздяла с част от тях.

От януари до май и от октомври до декември Юпитер, планетата на възможностите и сполуката, транзитира във вашия дом на бизнеса, комуникацията, работата в мрежа, договорите, писането и търговията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама