Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ОВЕН


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ОВЕН
Снимка: iStock

ОВЕН: Аз съм

Овни, през 2022 продължавате да опознавате своето племе, общност и клан. Тази година е изцяло свързана с хората, които привличате и които привличат вас. Вашите последователи, клиенти, колеги и всички останали, които имат щастието да бъдат част от удивителния ви живот. Овен – знакът, чийто девиз гласи „Аз съм“, е прочут с това, че обича да бъде насаме със себе си. Да, всички знаем, че имате нужда от лично пространство и предпочитате да вървите на няколко крачки пред нас. През 2022 обаче ще имате нужда от своя банда, група, братя и сестри по оръжие. В тази година има толкова много цифри 2, че трябва да намерите своя партньор, другата си половинка в личния и/или професионалния живот. Ако вече имате такъв, то задачата ви е да откриете нови приятели като двойка или да се сприятелите с повече хора от дружеския кръг на партньора си.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ОВЕН

Господарят на кармата, Сатурн, който има задачата и да ни „отваря очите“, продължава транзита си в дома на приятелите, хората и правителството. Това ви заставя да дефинирате и преоцените всички свои приятелства, връзки с компании, групи, корпорации и подхода си към правителството и големите институции. Препоръчва се да се сближите с по-възрастни и зрели хора, които да ви преподадат по-добре Сатурновите уроци. Възможно е да възстановите връзката си с човек, с когото сте се разделили в миналото, или с някого, когото познавате отдавна, може би дори от предишен живот. И да, Сатурн може да  изрита неколцина приятели от живота ви или да разобличи човек от дружеския ви кръг, който не заслужава да бъде там. Припомнете си периода 1991–1993, за да видите по какъв начин събитията от онова време са свързани със социалния ви живот днес.

Сатурн може да ви позволи да надникнете в бъдещето си и да поиска от вас да се определите какви ще бъдете след пет или десет годни. Когато той е във вашия дом на осъществяването, е особено важно да му кажете какво искате, към какво се стремите, какви са желанията ви.

През 2022 ви очакват и множество добри новини! Юпитер, планетата на късмета и възможностите, ще бъде във вашия знак от 11 май до 27 октомври и после отново от 20 декември до 16 май 2023. Ако сте родени между 21 и 30 март, ще получите допълнителен заряд, защото Юпитер преминава над вашето Слънце и ви дава усещането за неуязвимост. Когато планетата на щедростта благославя знака ви, пред вас се откриват безчет възможности (не е задължително да се възползвате от всички), отварят се врати, синхроничностите зачестяват. Струва ви се, че можете да покорите света. Върнете се към периодите 2010–2011 и 1998–1999, когато Юпитер е транзитирал във вашия знак и огненочервената ви природа е греела като рубин. 2022 е чудесна за ребрандиране, промяна на посоката, възстановяване на връзката с тялото и коригиране на начина, по който гледате на себе си и на живота като цяло.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама