Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия СТРЕЛЕЦ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия СТРЕЛЕЦ
Снимка: iStock/Guliver

СТРЕЛЕЦ: Аз виждам

Сатурн се движи през вашия дом на комуникацията, бизнеса, контактите, договорите, братята, сестрите и роднините. Господарят на кармата обича да поправя и през 2022 година ще продължи ремонта във вашия дом на комуникацията, за да ви помогне да откриете своето послание и целева аудитория, както и най-адекватните начини да ги свържете. Иначе казано, вие търсите своя логос – Словото, което е с Бог; Словото, което е Бог, както е казал някога апостол Йоан.

Вашият подвижен огнен знак е ангажиран с проповядването и разпространяването на истината и този транзит ви вдъхва силата да станете мъдреци, учители, консултанти, изобщо – рупори на Гласа на истината. През 2022-ра ще получите инструментите, които са ви необходими, за да пишете, да общувате, да публикувате, да споделяте мъдростта си с другите. Не е изключено Сатурн да предизвика известно триене или съпротивление, за да се увери, че стоите здраво зад посланието си, но щом издържите изпитанията и изкушенията (също като Исус и Буда), може да получите своего рода просветление и да достигнете ново ниво на развитие. Съветвам ви да си припомните периода 1991–1993 и уроците, които Господарят на кармата се е опитал да ви преподаде тогава в дома на комуникацията.

АКО ИСКАТЕ ДА СЕ ПОСМЕЕТЕ ОТ СЪРЦЕ:ШОПСКИ ХОРОСКОП

Възможно е да възникнат проблеми, свързани с близки роднини, съквартиранти и съседи. Трябва да изберете най-добрия начин за разрешаването им, а вие следва да се държите като великодушния, мъдър и състрадателен кентавър, какъвто бездруго сте.

За Стрелеца е особено важно да се съобразява с транзита на Хирон – най-прочутият сред кентаврите. От 2019-а насам Хирон препуска в друг огнен знак – Овен, и ще остане там до 2027-а, което е чудесно за вас. Раненият лечител се намира във вашия дом на любовта, децата и щастието и ви дава прекрасна възможност да изцелите рани, свързани с децата и любовта. Той извършва операция "на отворено сърце", за да излекува травми, свързани с детството или с романтични преживявания.

От юни 2020 Южният възел, а следователно и затъмненията, се преместиха във вашия знак. Това не беше лесно нито за вас, нито за нас, защото вие държите ключа към оптимизма и надеждата и когато Опашката на дракона беше при вас, всички страдахме от загубата на връзка с областите, което вие олицетворявате: образованието (университетите затвориха врати), преподаването (учениците останаха у дома заради пандемията), пътуването и пътешествията (повечето страни обявиха локдаун), религията (ограничен беше достъпът до храмовете) и истината (плъзнаха фалшиви новини и дезинформация). Сякаш се намирахте някъде под ключ и нямахте възможността да ни се притечете на помощ. Е, всичко това приключи и от 23 декември 2021 отново сте свободни. Южният възел премина в Скорпион и сега всички имаме задачата да се освободим от някои негови черти. Затъмненията през 2022-ра и част от 2023-та попадат във вашия дом на работата, служенето, здравето и предишните животи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама