Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ТЕЛЕЦ


Гал Сасон: Каква ще бъде 2022 година за зодия ТЕЛЕЦ
Снимка: iStock/Guliver

ТЕЛЕЦ: Аз имам

През 2020 година Сатурн – Господарят на кармата, навлезе във вашия дом на кариерата (март–юли) точно в началото на пандемичните локдауни. Наложи се да преразгледате професионалния си живот, за да решите каква ще е следващата глава от неговото развитие. Тенденцията се запази през цялата 2021-ва и ще продължи през 2022-ра. Вече би трябвало да сте наясно какво следва да промените в кариерата си, за да я върнете в релси за идните 30 години. Спомнете си събитията в живота си от периода 1991–1993, защото вероятно те са тясно свързани с настоящето. Дори тогава да сте били деца или младежи, нищо чудно някое хоби или извънкласно занимание да е повлияло върху избора ви на професионално поприще.

НАЙ-ВАЖНИТЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ТЕЛЕЦ

Сатурн в дома на кариерата е склонен да ви помогне да постигнете целите си, стига да сте дисциплинирани и да имате дългосрочни планове, които сте готови да следвате. Изпитвате силна потребност да се самоутвърждавате и да доказвате на скептиците, че грешат. Очаквайте предизвикателство от страна на вишестоящ, но то може да е само тест или изпитание, за да разбере дали сте достойни за повишение. Ако следвате неотклонно пътя си, до края на годината би трябвало да пожънете плодовете на усилния си труд. Ако не сте доволни от развитието на кариерата си, тази година ви дава чудесна възможност да я смените, особено като се има предвид транзита на революционера Уран във вашия знак.

И като стана дума за Уран – той ви гостува още от май 2018 и пробужда всички аспекти на вашия живот. Шутът ви навестява веднъж на всеки 84 години, но не е лесно за фиксиран земен знак като вас да домакинства на звездния бунтар с нестабилна и непредсказуема природа. Въпреки това се чувствате подмладени от вълнуващото му присъствие. Уран помага на Телеца да открие свободата чрез нова самоличност, ново тяло, нов бранд. Уран в първия ви дом може да предизвика злополуки и неочаквани травми, но също така ще добави искра, чар и тръпка в характера и светогледа ви. Имате чувството, че се возите в състезателен автомобил, управляван от побъркан, но изключително вещ пилот.

Свободата остава ключова дума в живота ви поне до 2026-а, когато Уран най-после ще се отегчи от вас и ще премине в Близнаци. Родените между 1 и 10 май ще усетят ефекта от транзита на Уран над Слънцето им. Възможно е да изпитате пробуждащата сила на планетата-бунтар и шегобиец, по-интензивно, а животът ви да наподобява скоростно влакче или увлекателен сериал с куп сюжетни обрати. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама